Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadion Lechii GdaŃsk + Błagam O Pomoc!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Faja
Tak więc,poszukuje stadionu lechii jakby ktos mial,jesli nie to będe szukał az znajde wink.gif

Ale co ważniejsze...

Od dawna juz zmieniam stroje w kitserverze itd,to potrafie. Ale jescze nigd nie zmienialem stadionów..jak to zrobic? to poprzez jakis program czy tylko sie gdzies wkleja? prosze dobrego człowieka o wskazówki! smile.gif

Pozdrawiam
perONE
download
Tomas
zmienilem troszke murawe na stadionie Lechii na bardziej estetyczna i wygladajaca mniej wiecej tak jak na meczu z arka (skoszona w szerokie pasy) oraz zrobilem 4 bandy na wzor tych co mozna spotkac na meczach Lechii nie sa identyczne ale Ci sami sponsorzy mianowicie Jako, Fasionhouse, Energa, Mosir. Poprzednia murawa to jakies kartoflisko, zmieniona przeze mnie jest narazie podczas gdy w dzien, lato, slonecznie czyli day fine. Sa tam tez zrobione bialo zielone siatki w bramkach. Teraz jestem w trakcie robienia flag ale nigdzie nie moge znalezc jakiegos ladnego czystego templeatu bialego wiec troszke mi ciezko a fajnie by bylo smile.gif Pewnie jak bede mial chwile to zrobie takze wiecej band. Czekam na pierwszy mecz w Gdansku w sobote by zobaczyc jakie beda rozstawione smile.gif
Faja
Cytat(Tomas @ Mar 10 2008, 22:35:28) *
zmienilem troszke murawe na stadionie Lechii na bardziej estetyczna i wygladajaca mniej wiecej tak jak na meczu z arka (skoszona w szerokie pasy) oraz zrobilem 4 bandy na wzor tych co mozna spotkac na meczach Lechii nie sa identyczne ale Ci sami sponsorzy mianowicie Jako, Fasionhouse, Energa, Mosir. Poprzednia murawa to jakies kartoflisko, zmieniona przeze mnie jest narazie podczas gdy w dzien, lato, slonecznie czyli day fine. Sa tam tez zrobione bialo zielone siatki w bramkach. Teraz jestem w trakcie robienia flag ale nigdzie nie moge znalezc jakiegos ladnego czystego templeatu bialego wiec troszke mi ciezko a fajnie by bylo smile.gif Pewnie jak bede mial chwile to zrobie takze wiecej band. Czekam na pierwszy mecz w Gdansku w sobote by zobaczyc jakie beda rozstawione smile.gif

Pamiętaj o oświetleniu biggrin.gif
Tomas
oswietlenie to troszke inna bajka chyba sad.gif

wlasnie przeczytalem ze na najblizszym meczu w sobote maja sie pojawic bandy diodowe smile.gif wiec moze je wykonam, zobaczymy smile.gif
E 9
Kompletnie inna bajka. wink.gif
Pisałes do mnie na prv ale jakos nie lubie pisac tamoło ;P xD
Aby dodać do obecnego, i jedynego do tej pory stadionu Lechii w PES'ie trzeba by modelu..., który posiada sam autor, czyli jak się nie myle zembi. Obecnie tylko oN może dodać jupiterki.

pzdR ; )
Tomas
Cytat(E 9 @ Mar 12 2008, 00:01:22) *
Kompletnie inna bajka. wink.gif
Pisałes do mnie na prv ale jakos nie lubie pisac tamoło ;P xD
Aby dodać do obecnego, i jedynego do tej pory stadionu Lechii w PES'ie trzeba by modelu..., który posiada sam autor, czyli jak się nie myle zembi. Obecnie tylko oN może dodać jupiterki.

pzdR ; )

No wlasnie, podejzewalem ze tak bedzie sad.gif Dzieki za odpowiedz smile.gif

Pozdrawiam
E 9
U mnie w temacie coś MAŁE zainteresowanie O_o stadionem...

Udało mi się zdobyć model Stadionu Lechii...Z powodu, że gdańska ekipa jest bliska awansu do OE postanowiłem zrobić update stadionu Zembiego i zrobić wersję na OE.

Pierwsze zdjęcia:

Proszę o sugestie,zdjęcia i podpowiedzi od kibiców zielonych ; )
macio
CYTAT(E 9 @ pią, 16 maj 2008 - 14:58) *
U mnie w temacie coś MAŁE zainteresowanie O_o stadionem...

Udało mi się zdobyć model Stadionu Lechii...Z powodu, że gdańska ekipa jest bliska awansu do OE postanowiłem zrobić update stadionu Zembiego i zrobić wersję na OE.

Pierwsze zdjęcia:

Proszę o sugestie,zdjęcia i podpowiedzi od kibiców zielonych ; )

jak dla mnie wypas!
Windziak
Hmm.. w jakim wy to programie robicie? wink.gif Powiem szczerze, że bardzo mnie to interesuje tongue.gif
qazwsx
Rhinoceros 3d jak się nie mylę, kiedyś było o tym na forum wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.