Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowy Kitserver I Moduł Z Możliwością Wgrywania Do Afs.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
kksm
Witam. Znam się bardzo dobrze na wgrywaniu dodatków do pesa, ale ostatnio przez długi czas nie było mnie na scenie. Mam prośbę a nawet 3:
- Proszę o podanie linka do najnowszej wersji kitservera bo sam nie wiem która to nowa.
- Proszę o podanie linka do tego modułu co niby pozwala na wgrywanie dodatku do obrazów w kitserverze czy coś takiego.
- Proszę o instrukcję jak posługiwać się tym modułem, bo kitserver znam, ale tego nie.
P.S Czy wyszły jakieś inne przydatne cuda wianki?

Z góry dzięki. KKSM
kksm
Pomoże ktoś czy nie?
herubq3
Cytat
Witam. Znam się bardzo dobrze na wgrywaniu dodatków do pesa, ale ostatnio przez długi czas nie było mnie na scenie. Mam prośbę a nawet 3:
- Proszę o podanie linka do najnowszej wersji kitservera bo sam nie wiem która to nowa.
- Proszę o podanie linka do tego modułu co niby pozwala na wgrywanie dodatku do obrazów w kitserverze czy coś takiego.
- Proszę o instrukcję jak posługiwać się tym modułem, bo kitserver znam, ale tego nie.
P.S Czy wyszły jakieś inne przydatne cuda wianki?

Z góry dzięki. KKSM

Proszę tu jest link do najnowszego kitservera oraz w nim jest moduł który pozwala wgrwanie dodatków
http://rapidshare.com/files/97785908/kitserver.rar.html
Instrukcja posługiwania sie modułem
-w tym kitserver co ci wystawił jest folder "Img"
-otwierasz go tworzysz w nim foldery cv_0.img i cv_1.img
-skopiuj poszczególne pliki unnamed do odpowiedniego folderu
To wszystko co trzeba zrobić
kksm
Czemu niby dostałem za ten temat ostrzeżenie bo jakoś tego nie rozumiem dostalem 10% a nie wiem za co. Upomniał mnie kostek. Czy chodziło o post pod postem(Słyszałem że po 5 godzinach można taki posta napisać a u mnie minął 1 cały dzień) OCB?

//Gdzie to słyszałeś?
Cytat
Nie akceptujemy również sztucznego "podbijania tematu" poprzez odpowiadanie samemu sobie celem utrzymania go jak najwyżej

Wyciąg z regulaminu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.