Siemacie. Zainstalowałem sobie PESa '08, chciałem zagrać sobie Wisłą karierę. Ściągnąłem patch YNWA myślałem, że będą nowe transfery, ale się rozczarowałem. Zrobiłem Łobodzińskiego, ale nie mogę go dodać do Wisły. Jak to zrobić, ew. czy jest jakiś patch (poza dodającymi OE) który by go już do Wisły dodał

?
Kamillo
Mar 5 2008, 16:08
Ja też tak zrobiłem

Dodałem go (zaraz, zaraz kurde) jest taka opcja rejestrowania zawodników (nie pamiętam już gdzie bo dawno nie grałem). Ale gdy wejdziesz w tą opcję wybierz Wisłę i tam będzie opcja dodaj, wybierasz Łobodzińskiego i szafa gra

TA opcja jest zapewne w zakładce zawodnicy lub drużyny
ok, dzieki, ale teraz to mam już inny zupełnie problem. Robiłem dziś format dysku, bo system mi padł. Przed formatem PES działał mi dosyć dobrze, dało się grać. Dziś zainstalowałem, włączam i pojawia się błąd, że nie ma jakiejś aplikacji, i że ponowne zaistalowanie powinno usunąć problem. Usunąłem PESa, zainstalowałem jeszcze raz i dupa, to samo, spróbowałem kolejny raz i po raz trzeci pojawił się ten błąd. O co chodzi?
Kamillo
Mar 6 2008, 17:25
Najnowszy DirectX po formacie zainstalowałeś ? Ten z płyty ? Bez niego nie idzie w ogóle...
Och, zapomniałem zupełnie o Direkcie... Dzieki serdeczne. Ale mam jeszcze jedno pytanie, ostatnie już (mam nadzieje)

Ściągnąłem sobie OF'a, PES Revolution Option File 2008, rozpakowuje, a tam jest kilkanaście plików, jak go zainstalować? Szukałem na forum, ale niestety nie znalazłem...
Kamillo
Mar 6 2008, 19:01
Gdzieś to pisało, jest poradnik. Nie bawię się w to, ale chyba trzeba podziałać AFS'em i podmieniasz pliki... jest instrukcja - szukaj w moim temacie