Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomoc W Zagraniach
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
bartekczl
Wie ktoś jak wprowadzić piłkę do gry bramkarzem(tzn.jak złapie i co musze potem nacisnąć żeby z rąk spadła mu do nogi), jak wykonac szybki wolny oraz jak prosić żeby kolega z drużuny wyszedł mi na pozycję?
barman_2000
bramkarz wypuszcza piłke pod nogi jak naciśniesz klawisz sprintu, szybki wolna da sie wykonać tylko wtedy kiedy zawodnik podchodzi do ilki i dotyka jej reką, wtedy eciskasz krótkie podanie, a tego ostatniego to nie wiem
falcon87pl
CYTAT(bartekczl @ Mar 2 2008, 22:22) *
Wie ktoś jak wprowadzić piłkę do gry bramkarzem(tzn.jak złapie i co musze potem nacisnąć żeby z rąk spadła mu do nogi), jak wykonac szybki wolny oraz jak prosić żeby kolega z drużuny wyszedł mi na pozycję?

1) Pilke wprawdza sie naciskajac jednoczesnie przycisk zmiany zawodnika i sprintu.
2) O tym czy wolny bedzie "szybki" decyduje komputer tongue.gif jezeli widzisz ze Twoj pilkarz po faulu szybko ustawia pilke to nacisnij podanie i juz.
3) nie jestem pewien o co dokladnie pytasz wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.