Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Afs2fs.dll
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
oes
uzywa ktos moze afs2fs.dll w kitserverze? bo mam takie male pytanie :] bo nie bardzo wiem czemu u mnie nie chce to zadzialac :] a jest to dosc przydante, duzo bardziej niz wrzucanie afsem wink.gif

wpisy w configu sa poprawne, katalogi mysle ze tez..

{KLOAD} Registering module AFS2FS ("AFS2FS Module 7.1.1.3")
{KLOAD} ... was successful!

a sam exe wysypuje sie zaraz po
{AFS2FS} Initializing filename cache...

jakos potrzeba duzo wolnego miejsca na partycji? czy to jeszcze cos innego? smile.gif
pawelli
oes sam używam Afs2fs.dll i działa poprawnie a oto mój kitserver http://s001.wyslijto.pl/?file_id=45017348626646613877 oczywiście bez stroji bo by się nie zmieścił ale jest wszystko poprawnie zrobione tylko wrzucać pliki do kitservera bez instalacji AFSExplorer.
Specjalnie dla ciebie wystawiłem na serwer.
Jak coś nie działa to pisz.
oes
sory ale jest to samo :/ jakiej wersji uzywasz? bo ja chcialem asf2fs uzyc na czysta wersje 1.20 ale sadzac po katalogach chyba masz to samo.. moze jakas inna wersje cracka? od jakiej grupy masz cracka?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

problem rozwiazany smile.gif zrobilem male sprawdzanie i w jednym z folderow znalazl sie plik ktory powinien byc w innym.. stad ten problem.. wiec mala rada, sprawdzic 2 razy zanim sie przeniesie wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.