Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Spolszczenie Do Pesa
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
cmadam161
Witam.
MAm problem, mianowicie gdy instaluje Spolszczenie do PESA to mi wyskakuje blad zeby wylaczyc gre. No tak ale ja gry niemam wlaczonej i niewiem czego ten blad wyskakuje.
Moze ktos z was juz sie z czyms takim spotkal.
Bardzo prosze o pomoc.
Pozdrawiam
MakssPl
Naciśnij CTRL + ALT + DEL i zobacz czy nie masz w procesach uruchomionego PES2008... jak masz to wyłącz...
cmadam161
Niemam w procesach wlaczanego. Niewiem czego sie niechce zainastalowac. Pomocy
cmadam161
Dokladnie to wyskakuje cos takiego.
Wystąpił błąd poczas dostępu do plików gry. Proszę zamknąć grę i ponowniew uruchomic patch.
Tylko ze gre mam wylaczona.HELP ME!!!!
Orange_91
Cytat(cmadam161 @ Mar 1 2008, 09:02:37) *
Dokladnie to wyskakuje cos takiego.
Wystąpił błąd poczas dostępu do plików gry. Proszę zamknąć grę i ponowniew uruchomic patch.
Tylko ze gre mam wylaczona.HELP ME!!!!

Może zrób reinstal gry i spróbuj ponownie zainstalować patch.
Paput
Albo może jak grałes sobie w Pes'a i jak już wyłączyłeś pes'a to się nie usuneło z procesów uruchomionych i dlatego niemożesz zainstalować spolszczenia <może>
Zresetuj kompa i odrazu zainstaluj spolszczenie może będzie działać rolleyes.gif
cmadam161
Resetowalem kompa i nic to niedalo.
Sprobuje reinstal gry
cmadam161
Reinstal nic mi niedal. Nadal niewiem dlaczego niechce mi sie zainstalowac spolszczenie do PESA 2008!!!!!
Moze jeszcze jakies propozycje z waszej strony???
Paput
IMO może być spsute to spolszczenie dry.gif
cmadam161
Niewiem moze i jst zepsute. Le mam takie pytanie. Czy trzeba miec oryginal PESA zeby zainstalowac????/
Ja sciagalem i mam bez instalowania tylko rozpakowalem i dodalem do rejestru gre i dziala. Mzoe to przez to nie chce sie zainstalowac spolsczenie.
Pes fan
Ja mam to samo tyle ze ja miałem wczesniej spolszczenie normalnie zainstalowane i uszkodzilem sobie plik rv_e.img i musiałem wgrac nowy i po tym zabiegu spolszczenie nie chce sie u mnie zainstalowac;/
MakssPl
Mam dla Ciebie radę!
Napisz do pomocy technicznej gram.pl biggrin.gif smile.gif
R9 Ronnie
Mam dokładnie ten sam problem, próbowałem ściągać spolszczenie z kilku źródeł, w procesach tego nie ma, kilka razy resetowałem kompa, reinstalowałem grę... Nic nie pomaga.
marcin_p
Niestety ja mam tak samo, ale spokojnie radze sobie z angolem i tak ogolnie to sie juz przyzwyczaiłem
R9 Ronnie
Mi tam nie chodzi o samo spolszczenie, angielski też nie stanowi problemu, ale po prostu chyba moja wersja gry wymaga instalacji tego spolszczenia, bez niego chyba nie będę mógł grać
seba
Widzę, że sporo ludzi ma problem z instalacją spolszczenia.
Instalatorek polonizacyjny modyfikuje plik rv_e.img . Czasem wychodzą jaja, zwłaszca jak poraz kolejny staracie się to zainstalować. Jest na to prosta rada ale nie będę się tu wdawał w instruktarze.
Udostępniam pliki rv_e.img w dwóch wersjach:
1. Czysta polonizacja
2. Polonizacja pod Orange Ekstraklasa Patch
Plik po ściągniąciu wystarczy wkleić do folderu img w głownym folderze gry i po bólu (\\Pro Evolution Soccer 2008\img)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.