Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jakie Pliki Odpowiadają Za Loga Hd?
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Arek.PL
Siema, jak w temacie: jakie pliki odpowiadają za loga HD drużyn, nie chce podmieniac logosów w ofie bo tam wszystkich nie mozna?
Potrzebne mi to jest do Patcha 6.5 ....

Będę wdzięczny za pomoc

Pozdrawiam
perONE
mozna przeciez podmnienic w OFie. Wystarczy usunac jakies logo i wstawic za to nowe. tak mi sie wydaje tongue.gif
Arek.PL
Tak można tak ale nie można wszystkich, jest tam ograniczona ilość slotów czy czegoś takiego:)
Wiem już że pliki te znajdują się w o_text nic wiecej ;/

Pozdro i czekam na kolejne odpowiedzi...
Jamnik
chyba unnamed_535 i unnamed_536, ale nie jestem na 100 % pewny
Ryu
Otwierasz O_text przez GGS wybierasz plik unknown_00536 (loga w menu) albo unknown_00535 (loga podczas meczu) i podmieniasz co chcesz... ;D

pzdr

Edit:

juz raz to pisalem wystarczy poszukac tongue.gif
Arek.PL
Dzieki smile.gif

Temat do zamkniecia smile.gif

Pozdrawiam
Arek.PL
moge dostac 20% za post pod postem ale potrzebuje jeszcze wiedziec jak te logosy podmienic bo jak przeciagne np logo juve na stare juve jekie mam to wszystkie logosy zmieniaja kolor na czarno-biały blink.gif

Pozdro
Ryu
Cytat(PLayer-AreK @ Feb 28 2008, 17:20:58) *
moge dostac 20% za post pod postem ale potrzebuje jeszcze wiedziec jak te logosy podmienic bo jak przeciagne np logo juve na stare juve jekie mam to wszystkie logosy zmieniaja kolor na czarno-biały blink.gif

Pozdro

mi tez sie czasem tak robi ale nie wiem dlaczego... najlepiej nowe loga wrzuc przez PES Fana a do tych starych sciagnij paczuszke z zeszlego sezonu i ja wgraj, albo poszukaj innego loga bo z tym musi byc cos nie tak tongue.gif pzdr
Orange_91
Cytat(Ryu @ Feb 28 2008, 21:09:13) *
mi tez sie czasem tak robi ale nie wiem dlaczego... najlepiej nowe loga wrzuc przez PES Fana a do tych starych sciagnij paczuszke z zeszlego sezonu i ja wgraj, albo poszukaj innego loga bo z tym musi byc cos nie tak tongue.gif pzdr

Dlaczego ma być coś nie tak z logami? Po prostu nie wrzuca się ich poprzez przeciąganie w GGSie. biggrin.gif To tego używa sie programu WE Picture Decoder.
Arek.PL
No i mam kolejny problem wrzucilem te niektore logosy do O_text i niestety wyglada to tak jak na skrinie poniżej,
wie ktoś co może być tego przyczyną ?

Pozdrawiam i czekam na jakas odpowiedz
Ryu
Nie wiem dokladnie dlaczego kolory sie zamienily, ale powiem jak ja to u siebie zrobilem tongue.gif
Sciagnolem paczke z logami hd na sezon 06/07 i wrzucilem przez dkz, potem sciagnalem OE v. 3.0 i zainstalowalem. otworzylem O_text przez GGSa unknown_00536 i zapisalem na dysku texturki logosow ktorych mi brakowalo... na czystego pesa spowrotem wrzucilem paczke z sezonu 06/07 i otworzylem znowy unknown_00536. Podmienilem loga beniaminkow i niektorych innych klubow tymi z OE patcha i kolory sa takie jak byc powinny... tongue.gif

oczywiscie ja to robilem do celow prywatnych a jesli chcesz dac to do patcha to musisz sie zapytac tworcow OE patcha, bo nie wiem kto robil te loga dla nich tongue.gif

Moze troche pomoglem tongue.gif pzdr
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.