Witam. Jak dobrze wiemy dziś (a właściwie to już wczoraj) wieczorem dotarła do nas informacja o pierwszych stadionach do PES 2008. Muszę powiedzieć, że ściągnąłem sobie 3 greckie z napisem "With crowd" i gra się całkiem przyjemnie.
Oczywiście jest trochę błędów ale będzie to zapewne poprawiane z czasem. Stadiony - może i nie są jakieś wspaniałe, ale na pewno przyzwoite i nawet fajnie się na nich gierczy.
Specjalnie dla Was zrobiłem screena z jednego stadionu (bodajże Olympiakos):

Ech... szkoda mi trochę tych dni urlopu, ale na ten tydzień po prostu musiałem go wziąć.
Następne w kolejce do instalacji są:
- OLD TRAFFORD
- STAMFORD BRIDGE
- CELTIC PARK
- ALLIANZ ARENA
-----
PES STADIUM STUDIO 2008
Z tym programem mam kłopot, gdyż po zainstalowaniu i próbie włączenia wyskakuje mi błąd o raportach... na szczęście nie jest on niezbędny do instalacji stadionów.
Miłego instalowania.
PS. Gdyby ktoś miał podobny problem z SS i go rozwiązał to proszę o kontakt, gdyż chciałbym sobie troszkę poedytować Camp Nou i parę innych aren. Pozdro.
Specjalnie dla Was zrobiłem screena z jednego stadionu (bodajże Olympiakos):

Ech... szkoda mi trochę tych dni urlopu, ale na ten tydzień po prostu musiałem go wziąć.
- OLD TRAFFORD
- STAMFORD BRIDGE
- CELTIC PARK
- ALLIANZ ARENA
-----
PES STADIUM STUDIO 2008
Z tym programem mam kłopot, gdyż po zainstalowaniu i próbie włączenia wyskakuje mi błąd o raportach... na szczęście nie jest on niezbędny do instalacji stadionów.
Miłego instalowania.
PS. Gdyby ktoś miał podobny problem z SS i go rozwiązał to proszę o kontakt, gdyż chciałbym sobie troszkę poedytować Camp Nou i parę innych aren. Pozdro.