Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Patchem 1.1 Oraz 1.2
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
JuveR
Witam,
nie wiem czy juz był poruszany taki problem. Jeśli tak to z góry przepraszam za niedopatrzenie i poproszę o link rolleyes.gif No więc tak. Dokładnie wczoraj postanowiłem wrócić na Windows Vista. Oczywiście zacząłem od instalacji PESa 2008. Wszystko OK. Więc ściągnąłem patcha 1.2 i zabieram się do instalacji. I tu klops unsure.gif Wyskakuje mi taki błąd:

Ktoś wie o co może chodzić ? Bo ja nie za bardzo. Mam założone tylko jedno konto użytkownika, a więc jestem na nim administratorem ph34r.gif

PS. Musze mieć zainstalowanego tego patcha, ponieważ bez niego za każdym razem mam tak jakbym grę włączał pierwszy raz dry.gif
MakssPl
Napisane jest że musisz mieć prawa administratora... a tak w ogóle to takie rzeczy piszcie tutaj
JuveR
OK, napisałem tego posta w tamtym temacie. Tak więc topic można usunąć rolleyes.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.