Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepszy Superpatch Pes6?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Patraul
Hej Wszystkim. Chciałbym byście w tym poście pisali jaki według Was jest najlepszy superpatch do PES6 i dlaczego to właśnie ten wybraliście. Właśnie ściągam PES6 i chciałbym mieć jak najlepszego superpatcha.
zagroo
własnie tez szukam jakiegos do nie moge grac juz w tego nowego pesa...jesli by ktos mial jakiegos ze stadionami ,pilkami i nowymi strojami w kit serverze plus nowe sklady to prosze o podanie
Maarcin80
Cytat(zagroo @ Feb 24 2008, 19:23:08) *
własnie tez szukam jakiegos do nie moge grac juz w tego nowego pesa...jesli by ktos mial jakiegos ze stadionami ,pilkami i nowymi strojami w kit serverze plus nowe sklady to prosze o podanie

ja mam patch orange ekstrraklasa i jest spoko teraz sciaglem patcha z nowym skladami w klubach autentycznymi np tevez jest w man utd hanry w barcelonie mi sie ten patch podoba nio i borka juz nie musze sluchac
zagroo
a jaki jest najlepszy of na dzien dzisiejszy do pes6 ??
Orange_91
Cytat(zagroo @ Feb 26 2008, 10:41:23) *
a jaki jest najlepszy of na dzien dzisiejszy do pes6 ??

Aktualnie to chyba nie ma. Może poczekaj na ten od E9 tutaj link do tematu:
http://board.issonline.pl/index.php?showto...mp;#entry210752
ZGRywus
Najlepszy OF to ten co dał Orange 91 czyli of robiony przez E9. A co do patcha to chyba Patch PES 6.5 który ma się ukazać w niedługim czasie. link:
Patch PES 6.5
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.