Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bramka Miesiaca
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
kuba32123k
co wy na to zeby zrobic konkurs ma bramke miesiaca
andree-e
może byc rolleyes.gif
kuba32123k
ten kto jest zainteresowany niech do nastempnego piątku zstawi tutaj link z plikiem we swoja bramka ten z pes z folderu save ja z tego zrobie filmik i puzniej zagłosujemy
razor.
Dobry pomysł wink.gif
Jakieś nagrody?Cukierki,natoniki tongue.gif
kuba32123k
może te cukierki wink.gif wink.gif wink.gif
MakssPl
Kuba! a dobrego masz kompa... żeby nie było że nasza kompilacja najlepszych bramek będzie na LOW nakręcona... to tragicznie wygląda....
MakssPl
Ja mam kompa dobrego... ale kompilacje takie se robie... za bardzo mnie to nie kręci...
uuu ale u Ciebie słabo... na LOW... i nawet ramek nie wyłączyłeś... trzeba poprosić np. bo0sa!
MakssPl
Przejrzałem te gole... 2 są piękne... przewrotka jedna i nożyce... NIICE!
Ale coś mi się WMM rozwalił... sad.gif
kuba32123k
Cytat(mexx @ Feb 20 2008, 17:54:38) *
Przejrzałem te gole... 2 są piękne... przewrotka jedna i nożyce... NIICE!
Ale coś mi się WMM rozwalił... sad.gif

moze wyjde na głupaka ale co to jese WMM??
Luku
Kuba to jak z tą moją bramką smile.gif ?

ps. Wierz może jak "przyśpieszyć" Fps-y w replay'u?? Bo u mnie jest aż 15-20 :/ a komp nie taki zły
kuba32123k
luq89 bramka jest niezła. a jakiego programu uzywasz
Luku
Cytat(kuba32123k @ Feb 20 2008, 20:04:10) *
luq89 bramka jest niezła.

Żarcik smile.gif?? Jak nie to dzięki.

Właśnie sobie "załatwiłem" GameCama i Frapsa.

Jako, że tym pierwszym nie wiem o co chodzi jakby (daję / jak jest replay i nic :/) a ten drugi jest baardzo wolny.
snok3r
Jezeli ktos jeszcze chce pochwalic sie bramkami zdobytymi w pes2008 to zapraszam do tematu: http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=9598
tam tez powedrowaly bramki z tego tematu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.