Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Nokią E50
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Przemek23
Mój problem polega na tym że nie mogę poradzić sobie z pewną opcją.
Otóż by wgrać filmik z komputera na Nokie E50 trzeba najpierw przekonwertować go do formatu kompatybilnego z telefonem Nokia E50.Służy do tego program wchodzący w skład oprogramowania Nokia PC Suite czyli Nokia Multimedia Player v1.1 (taki była na płycie z oprogramowaniem). Najpierw oczywiście trzeba podłączyć telefon poprzez USB biggrin.gif .
Potem włączam Nokia PC Suite i otwieram Nokia Multimedia Player v1.1. Potem poprzez ten program otwieram filmik który chce przekonwertować. Gdy filmik jest już otwarty, chce kliknąć
Zapisz Jako żeby przkonwertować go na format kompatybilny z telefonem. I tu pojawia się mój problem. Opcja zapisz jako jest na biało i nie mogę zapisać filmiku. I nie wiem w czym jest problem. Jak wgrywam nie przekonwertowany filmik, kopiując go na pamięć telefonu to gdy chce otworzyć go na telefonie pojawia się błąd gdyż filmik nie jest przkonwertowany na odpowiedni format. Dlatego proszę was o pomoc ponieważ chciałbym zrzucić sobie parę filmików na telefon ale nie mogę tego zrobić bo muszę je wpierw przekonwertować a nie mogę bo opcja w programie NMP v1.1 jest na biało i nie da się zapisać filmiku. Z góry wielkie dzięki za pomoc.
Pozdrawiam
kostek
Myślę, że gdybyś znalazł inne forum o tematyce obejmującej Twój problem, to na pewno już byś się z owym problemem uporał...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.