Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stroje Realu (stulecie)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
MaDrIsTa-92
Witam wszystkich,

od kilku lat kibicuję już Realowi Madryt. W PES' ie gram oczywiście nimi. Niedawno otrzymałem koszulkę na stulecie klubu i od razu wpadł mi do głowy pomysł aby zrobić te stroje do PES'a, niestety nie umiem się obsługiwać Photoshopem, więc składam wielką prośbę do Was. Czy mógłby któryś z Kitsmakerów, wykonać dla mnie te kitsy w HD, jak pytałem kolegi to roboty jest mało, ponieważ jest to czysty biały strój, jest herb i logo adidasa na klatce piersiowej, na rękawach nie ma pasków, nie ma żadnych szyć, na rękawach są dwa loga, LFP i właśnie logo upamiętniające tą uroczystość (jeżeli ktoś by się podjął tego zadania to dał bym wszystkie foty, i to logo też). Do wykonania byłyby 4 stroje w HD, domowy (biały z kołnierzykiem), wyjazdowy (czarny z kołnierzykiem, alternatywny (fioletowy bez kołnierzyka) i dla bramkarza (zielony bez kołnierzyka). Proszę Was o pomoc, a jeżeli by nikt nie chciał pomóc to chociaż napisać na PW, lub GG (1794196), i wytłumaczyć podstawy tworzenia takich kitsów. Proszę pomóżcie!

pozdrawiam, Hala Madrid!
qwerte
Tu masz tutorial który zrobił Goofy http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=8716
e.adrian
daj foty to sproboje skoro to same loga wink.gif
MaDrIsTa-92
OK, to tak Tutaj są wszystkie koszulki + logo LFP i to na stulecie tylko to logo na stulecie to litery powinny być czarne, strój bramkarza ma taki sam krój jak ten fioletowy, tylko koszulka jest zielona, spodenki czarne i getry też są czarne.

PS. Bardzo bym prosił aby były w HD, i na rękawach nie ma żadnych pasków. na lewym jest logo LFP, a na prawym to na stulecie:)
MaDrIsTa-92
Srki, że post pod postem, ale chcę odświeżyć temat. Pomoże ktoś? Plis:(
Kempu
No musisz poczekać. Pewnie robią. A tak na marginesie. Moge Ci wrzucić stroje na sezon 2007-2008 HD może ci podpasują?? Oczywiśćie Real.
MaDrIsTa-92
Stroje na 2007-08 mam HD, jak możesz i masz taki strój to wrzuć ten wyjazdowy z LM (czary z zielonymi paskami), bo akurat tego nie mam w HD:P
pozdro;) i dalej czekam na tamte stroje:(
perONE
Cytat(Kempu @ Feb 20 2008, 19:11:45) *
No musisz poczekać. Pewnie robią. A tak na marginesie. Moge Ci wrzucić stroje na sezon 2007-2008 HD może ci podpasują?? Oczywiśćie Real.

no ale po co mu na 07/08 skoro chodzi mi o stulecie dry.gif przeciez jakby chcial 07/08 to by poprosil, a wtedy wybawiciel Kempu wkracza na koniu w lśniącej zbroi i klęka przed nim wrecza link do down'a.
Kempu
Sam widzisz ze poprosił biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif. Zaraz robie Edita.
To te?
Pozdro perOne.
MaDrIsTa-92
Tak to te smile.gif ale nie są one w HD:P takie mam już

PS. Będzie coś z tych stroi na stulecie?
MaDrIsTa-92
Pomoże ktoś? sad.gif
MaDrIsTa-92
OK, widzę, że nikt nie pomoże, może chociaż dacie mi dobry template to spróbuję sam zrobić. Poproszę o HD, taki aby po bokach była siatka... z góry thx:(
stoproTypeK
ja mam kitsa bez loga sponsora ale jest to kits LM. ale mam kitsy ze sponsorami: Siemens (Benq lub siemens mobile) , Parmalat
, Teka, RealMadrit.Com, oraz niebieski dres realu. Jak jestes zainteresowany to napisz.

P.S. kitsy nie sa mojego wykonania
MaDrIsTa-92
Chodzi mi tylko o te na stulecie, bez pasków na LM... proszę pomóżcie mi
stoproTypeK
ja podejme to wyzwanie i sprobuje je zrobic rolleyes.gif
MaDrIsTa-92
jak zrobisz je w HD to Ci pomnik stawiam!
stoproTypeK
Cytat(MaDrIsTa-92 @ Mar 2 2008, 09:27:28) *
jak zrobisz je w HD to Ci pomnik stawiam!

ja tylko w HD robie. powiedz tylko mi jakie getry maja byc (najlepiej daj linki do zdjec)
MaDrIsTa-92
pogadajmy na GG, mój nr. 1794196 dam Ci wszystko co jak wygląda
karo919
jak macie to dajcie stroje realu madryt z sezonu 02/03 oraz 03/04 please pilne!!!!!!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.