Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa 7
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > ISSOnline PES6 Cup
Bakel

Numery GG uczestników:

http://issonline.pl/show.php?what=iocup_uczestnicy
rosiaktotti
12 rosiaktotti (Ukraine) Kapec (Australia) 2-2
Kapec
potwierdzam wynik rosiaktottti 2-2 Kapec
rosiaktotti
Przepraszam , ale muszę zrezygnować , jeszcze raz sorry za problem.
Bakel
Cytat(rosiaktotti @ Feb 16 2008, 12:56:02) *
Przepraszam , ale muszę zrezygnować , jeszcze raz sorry za problem.

Szkoda, że padło akurat na czteroosobową grupę. :/
Kapec
Mecz nr.7 Kapec 1 - 0 rosomak
Mecz nr.13 rosomak 1 - 1 Kapec
rosomak_85
7. Kapec (Australia) - rosomak (Greece) 1-0
13. rosomak - Kapec 1-1

^potwierdzam

ps. thnx Bakel za jakiekolwiek info...

No trudno. I tak trafiłem do grupy, w której trudno o jakikolwiek kontakt. Poza Kapciem oszywiście (dzięki Kapec za wydłużenie czasu w celu zaznajomienia się ze składem).

Widziałem, że ludzie w innych grupach wyrzucają swoje żale, to i ja tak zrobię: Pierwszy mecz to instruktaż "jak nie wykorzystywać sytuacji bramkowych". Kapec sie po meczu zgodził, że wynik nie do końca odzwierciedla przebieg meczu (jakies 8-1 w celnych strzalach i raczej pod moją kontrolą). Drugi zdecydowanie bardziej wyrównany, z lekką przewagą nawet Kapcia. Oba mecze bez jakichś wielkich fajerwerków ze strony graczy, gry czy sędziego.
Bakel
Cytat(rosomak_85 @ Feb 18 2008, 20:28:44) *
7. Kapec (Australia) - rosomak (Greece) 1-0
13. rosomak - Kapec 1-1

^potwierdzam

ps. thnx Bakel za jakiekolwiek info...

Sorry za to, ale ostatnim czasie mam wiele rzeczy na głowie.
Powodzenia życzę wink.gif

Tabela zaktualizowana.
rosomak_85
1. A.D.I - rosomak 0-0

16. rosomak - ADI 0-3

W pierwszym meczu zdecydowana przewaga A.D.Iego i mnóstwo szczęścia po mojej stronie. Drugi, bardziej wyrównany, ale nie potrafiłem stworzyć sobie dogodnej sytuacji, w przeciwieństwie do A.D.Iego. Basinas nawet rzutu karnego nie strzelił (nie trafił w bramkę).

Koniec marzeń wink.gif
Red Bull
QUOTE(rosomak_85 @ Feb 20 2008, 23:29:20) *
1. A.D.I - rosomak 0-0

drugi mecz będzie powtórzony (przerwany jeszcze w pierwszej połowie przez serwer) niedługo.

prawda

edit:

wynik drugiego meczu:

rosomak 0:3 A.D.I
Red Bull
4. A.D.I 0:3 Kapec
8. Kapec 2:2 A.D.I

PS. czy wy też nie możecie się skontaktować z majchrem i szymkiem88?
Kapec
4. A.D.I 0:3 Kapec
8. Kapec 2:2 A.D.I

Tzn. gadałem z nimi . Szymek coś mówił, że się może wycofa, a z Majchrem miałem grać, ale coś nie doszło do skutku ;/
rosomak_85
Ja im wyslalem wiadomości na gg, ale nie uzyskalem zadnej odpowiedzi, co mnie denerwuje, bo w takimu kladzie nie mam szans na drugie miejsce.
majcher_
Proszę o wypisanie mnie z turnieju z powodu zniszczonego pada unsure.gif jako, że gram w kilku turniejach / ligach, z czegoś muszę zrezygnować..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.