Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Twarzami I Patchem !
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Problemy z edycją
fanbarcy1926
Witam, bardo proszę Was o pomoc w kilku sprawach:

1. Wiem że był taki temat ale nic tam konkretnie nikt nie odpowiedział więc może teraz ktos ma olsnienie - mianowicie gdy robie swoją twarz w grze poprzez zdjęcie w TWORZENIU ZAWODNIKA (przez fote z kamerki) i wyjde z gry gdy wracam do niej ponownie twarzy nie ma. Zawodnik jest caly "czarny" a gdy wejede na scan i LOAD niestety pokazuje mi ze nie ma takiego pliku. A w "save'ach" jest plik FACE01.bin nie wiecie jak to zrobić?

2. Prosilbym by ktos sie litowal i napisal mi jak sie wgrywa do PES 2008 twarze zawodnikow i koszulki (please krok po kropku)

3. Gdy uzywam Patch 1.20 zamiast ligi holenderskiej pojawia mi sie BUNDESLIGA ale tylko nazwy druzyn i nazwiska!! Koszuli i znaczki pozostaja z l.holenderskiej, a Eredivisie jest w lidze "C" bez znaczków koszulek tylko nazwy i nazwiska (niektore ekipy maja te same koszulki...Chelsea!)

4. I ostatnie jak n alezy wgrac Orange Ekstraklase? niestety nie potrafie tego zrobić . Pomóżcie

POZDRÓWKA dla dobrych ludzi smile.gif
R9 Ronnie
Nie licz, że ktoś Ci odpowie na takie pytanie. Nie tutaj. Chyba, że mój post go do tego sprowokuje.
fanbarcy1926
w takim razie gdzie??? jest jaks strona? wydawala ta się być odpowiednią...Pzdr

Marcin28J
hmmmm... nie wiem o który oe patch ci chodzi ale ten co jest na tym forum by czarekb jest najlepszy!!

Koszulki chelsea moga byc ale to nie problem zamien stary GDB w folderze kitserver na nowy GDB wrzuc do folderu gdzie masz pesika robisz install i masz... wchodzisz do gry bierzesz edit-load i masz smile.gif

Jak cos to pisz pod tytulem "orange ekstraklasa patch"
pozzdroo
artysta germanista
Cytat(Marcin28J @ Feb 15 2008, 20:28:38) *
hmmmm... nie wiem o który oe patch ci chodzi ale ten co jest na tym forum by czarekb jest najlepszy!!

Koszulki chelsea moga byc ale to nie problem zamien stary GDB w folderze kitserver na nowy GDB wrzuc do folderu gdzie masz pesika robisz install i masz... wchodzisz do gry bierzesz edit-load i masz smile.gif

Jak cos to pisz pod tytulem "orange ekstraklasa patch"
pozzdroo

on tu chyba nie mówi o oe patchu a o aktualizacji od KONAMI chyba?

a faniebarcy jak chcesz wgrać stroje? przez kitserwer czy ggs ? bo przez kitserwer to proscizna
fanbarcy1926
Juz wszystko udało mi się wykonać metodą prób i błędów jesli ktos bedzie mial problem to niech napiszę a ja sprobuje pomóc bo jakoś to załapałem wink.gif
Nadal mam tylko problem z twarzami z kamerki (czarne postacie) ale cóż.... dzieki za pomoc!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.