Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: :: Pes4Launcher ::
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
DeL!
Pojawil sie nowy progs posiadajacy podobne mozliwosci co PES4Online, z tym ze jak dla mnie jest on o wiele lepszy i bardziej rozbudowany.

Z wielu funkcji mozna wyroznic kilka, ktore ulatwia nam ustawienie meczu:
- mozliwosc sprawdzenia pingu przeciwnika,
- program informuje nas jaki roster posiada przeciwnik i daje nam mozliwosc zmiany tej listy na domyslna lub ta z Wolfa 3.1,
- obsluga zarowno PES4 jak i WE8I,
- program informuje nas gdy ktos jest za firewallem,
- mozliwosc przeslania pliku do wybranego gracza,
- mozliwosc zmiany czcionki i koloru naszej xywki,
- pokazny pakiet dzwiekow, ktore oczywiscie mozna w razie czego wylaczyc ;]

Jedynym mankamentem jaki do tej pory zauwazylem jest mala ilosc graczy korzystajacych z w/w programu :roll:
Mam nadzieje, ze post ten w jakis sposob przyczyni sie do zmiany tego stanu biggrin.gif

Oto link: http://www.pes4launcher.co.uk/download.html
dzenda_dzenda
niezły ten programik. "daje rade" smile.gif
•volvo
Już kiedyś go miałem ale nie korzystałem z niego ponieważ w poròwnaniu z PES4 Online jest w nim bardzo mało osòb - nie ma z kim pograć praktycznie ... sad.gif
kosa
Cytat
Już kiedyś go miałem ale nie korzystałem z niego ponieważ w poròwnaniu z PES4 Online jest w nim bardzo mało osòb - nie ma z kim pograć praktycznie ... sad.gif

dokładnie i jeszcze zawiłe te opcje
ftomekk
Kosa:
Cytat

Nie zartuj :roll:
kosa
Cytat
Kosa:
Cytat

Nie zartuj :roll:

Zartowalem, poprostu chcialem sobie nabic posta... <joke ponownie>
DeL!
Wlasnie pojawila sie nowa wersja pokazujaca na biezaco relacje z meczu (zajebioza) biggrin.gif Dodatkowo pojawil sie pokoj polskiej ligi PES4, gdzie mozemy spotkac smietanke polskiej sceny online i rozegrac mecze z najlepszymi :wink: Zapraszam!
jasminio
Serwer "Polska Liga PES4" jest ciągle w fazie testòw, mimo to zabawa przednia biggrin.gif

Jeśli nasz serwer nie wyświetla się na liście serweròw to proszę o kontakt gg: 1146193
DeL!
Kolejna wersja oznaczona numerkiem 2.55 wprowadza nastepujace zmiany:
- filtr pozwalajacy na wyswietlanie tylko ostatecznych wynikow spotkania lub calej relacji z biezacego meczu,
- wyswietlanie informacji o przerwaniu meczu w wyniku rozlaczenia,
- szybkie hostowanie za pomoca ikonki na pasku,
- lista graczy bardziej czytelna,
- podawanie informacji o otrzymaniu czerwonej kartki w relacji meczowej,
- nowy system obslugi pokojow poprawiajacy problemy z firewallem i przyspieszajacy czas laczenia z serwerem,
- opcja automatycznego wyboru rostera gracza hostujacego,
- mozliwosc dodania bezposredniego linka do danej strony,
- specjalny roster na potrzeby laddera zmieniajacy PES United w druzyne gwiazd laddera.

enjoy biggrin.gif
kosa
ta, polecam wszystkim polski pokoj. Czesto wieczorem organizujemy tam turnieje
el crack total
faktycznie, całkiem przyjemny tool, miałem stycznosć tylko z tą najstarszą brzydką wersją launchera to w poròwnaniu do tamtej to jest niebo i ziemia smile.gif

i lagòw jakby mniej ( pingi do każdego powiedziałbym wręcz że boskie, wszedł nawet dziś na kanał jakis Niemiec chętny do gry i też ping do niego 40ms ) , jest naprawdę nieźle 8)
DeL!
xceed chodz sie sparowac a nie jakis plebs bijesz za moimi plecami tongue.gif
boberto
spoko ten programik ale ja dalej gram na pes4 online bo wiecej osob
kosa
spoko ten programik ale ja dalej gram na pes4 online bo wiecej osob

No, nowa wersja pes4 Online jest juz porownywalna do Launchera 2.55, ale jednak liczba polakow tu i tu jest niemal ze identyczna...
SiNuS
Dobrze, że są dwa programiki (może jeszcze jakiś?) bo przynajmniej jest
jakaś konkurencja i wszystko idzie do przodu 8)
boberto
teraz jak poruwnuje te dwa programiki to pes4 luncher mnie coraz bardziej zadziwia i nawet wiecej osob juz siedzi na nim :wink:
m_a_p_e_t
[color=black][/color]SORY HELP ME WIE KTOS JA ZAGRAC W Pes4Launcher NA WEWNETRZNYM IP

I JAK MOZNA przekierowac routera plisssssssssssssssssssssssssss
P.O.M.O.C.Y.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MAPET TEZ CZLOWIEK smile.gif GG 9570894
•volvo
Mam problem z PES Launcher - jak gram na kliencie to w grze nie mam wpisanego IP przeciwnika i trzeba wpisywac ręcznie :/
SiNuS
Mam problem z PES Launcher - jak gram na kliencie to w grze nie mam wpisanego IP przeciwnika i trzeba wpisywac ręcznie :/

A gre masz już uruchomioną jak się dołączasz do hosta czy nie?
boberto
ja mam wewnetrzne i gram przez pes 4 luncher :wink:
•volvo
Jak dołączam sie do hosta to mi włącza samo PESa i tam daje online - client - input IP i mam wpisany zawsze ten sam numer, niezależnie z kim gram ...
boberto
no bo go musisz zmienic na ip hosta, ale wpes4 luncher jak biore client to samo mi ip hosta sie wyswitla... nier wim muszisz miec cos zwalone
piro7
co jest z tym pes4lancher'em u mnie i kumpla jak bierzemy wybor pokoju to jest tylko jeden a kiedys bylo wiecei Prosze o pomoc, jezeli ten programik nawalil to dajcie linka na inny!!
:?
DeL!
odinstaluj stara wersje i zainstaluj najnowsza - problem zniknie :wink:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.