Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1/8 Finału - Pucharu Ligi Issonline
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Puchar Ligi IO
Giggsy
Pełna drabinka Pucharu Ligi:

http://spreadsheets.google.com/pub?key=pGQ...PRKCdQLt-xLAebA

1/8 Pucharu Ligi:

1. kemocik 6-2 arek182

2. MartiniTSW 8-6 Lampard

3. Giuly 4-3 Leo2008

4. lazy_bum 3-9 bushmen

5. Iras 2-1 eman

6. kristo2323 5-4 Przemoo

7. mackal 3-5 Arturo3H

8. lukasso 3-5 soniak

Na rozegranie dwumeczy macie czas: 14.03.2008 - 28.03.2008

Jeśli 2 mecze nie wystarczą i będzie remis, wtedy rozgrywamy mecz 3 z ustawioną dogrywką oraz rzutami karnymi.

Życzę miłych wrażeń z Pucharu Ligi. Można także dodawać opisy meczów.

Pozdrawiam Organizator: Giggsy

Wyniki podajemy w tym temacie pod moim postem:
Arturo3H
Arturo3H - mackal 1:1

Mecz bardzo wyrównany, 10-8 w strzałach. Gola na 1:0 strzelam w 50min meczu, a mackla podobnie jak w lidze wyrównuje w końcówce.

Arturo3H - mackal 4:2

20min wyrównanej gry, później troche przycisnałem i strzeliłem 2 gole. Po 2:0 dostałem czerwona kartke jednak mimo tego zdołałem jeszcze trafic 2x przed przerwa. Staty w szotach 4-2 (100% skutecznosci) Druga połowa to przewaga mackala i jego 2 trafienia. Ja oddałem jeden strzał który powinien wpasc (sam na sam)
strzały na koniec 5-10

dzieki
Giuly
Giuly vs Leo2008 2-2
Giuly vs Leo2008 2-1

Dzięki, pozdro
Leo2008
Cytat(Giuly @ Mar 17 2008, 17:17:14) *
Giuly vs Leo2008 2-2
Giuly vs Leo2008 2-1

Dzięki, pozdro

Giuly anonsował zasłużenie , był lepszy w obydwu meczach i szczerze mówiąc spodziewałem się tu porażek po 0:3 a nawet wyższych . Tak wyrównany wynik tylko mogę zawdzięczać znakomitej formie moich graczy w pierwszym meczu i mojej determinacji w grze na 120%. Musze przyznać że to jedne z najlepszych meczy jakie tu rozegrałem ,ale mimo to popełniłem masę błędów w obronie które Giuly wykorzystał zwłaszcza ta pierwsza bramka jak dobrze pamiętam. Trudno juz nie gram w pucharze ale nie było siary odpadłem po walce do ostatnich minut , wiem że te moje ataki były bardzo spontaniczne i konstruowane w pośpiechu , powiem nawet że na tak zwana aferę. Ogólne tak: dzięki za lekcje i za mecze . powodzenia w dalszej rundzie .

Martini18
MartiniTSW 4:3 Lampard

Lampard 3:4 MartiniTSW

Dzieki
soniak
lukasso 2:2 soniak

lukasso 1:3 soniak

Dzieki za meczyki wink.gif Fajnie jest pokonac pierwszoligowca biggrin.gif
>Iras<
Iras 0:1 eman

eman 0:2 Iras

Eman zagrał niestety formacją jak kristo, więc wiadomo było bardzo ciężko coś strzelić. W 1 meczu powinienem objąć prowadzenie, ale jednak to eman strzelił z główki na 0:1 i nie stracił już bramki.
W drugim meczu do przerwy prowadziłem 1:0 po strzale do pustej bramki. Potem miałem kilka okazji, eman też, ale nic nie wpadało. W ostatniej akcji meczu przytrzymałem trochę piłkę, na połowie emana, podałem do Krzynówka, uderzyłem i wpadło smile.gif
kristo2323
6. kristo2323 vs Przemoo 2:1 3:3

Dzięki za zażarte mecze gol za gol .
lazy_bum
lazy_bum 3:2 bushmen
lazy_bum 0:7 bushmen
Giggsy
No nic muszę zakończyć zmagania 1/8 finału:

Mecze pomiędzy Kemocikiem a Arkiem182 przeważają na korzyść Kemocika, a więc tak:

1 mecz:

Kemocik 3-2 Arek182

2 mecz: (A więc jednak wynik pozostaje taki jaki był ponieważ rozegraliście mecz i mecz zakończył się takim wynikiem jakim podałem wcześniej)

Arek182 0-3 Kemocik

Jeśli to jakoś nadrobicie to zobaczymy może się coś zmieni ale narazie pozostaje tak jak napisałem.

Więc trzeba pogratulować wam obu dobrej gry.

Z waszej pary oczywiście przechodzi Kemocik do dalejsz rudny Pucharu Ligi. Gratu;acje !!! Ale dla arka182 też się należą brawa za dobrą grę i żę doszedł aż tak daleko. Brawo !!!

Pozdrawiam Organizator: Giggsy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.