Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tutorial
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Face Edit
corey
Przeszukałem całe forum i nie znalazłem... istnieje jakiś tutorial jak robić mordy do pesa2008?
Ronnie-10
Czlowieku a slyszales o czym takim na pesfaces.tk????wchodzisz na ta stronke i po prawej stronie masz TUTORIALS....proste...
corey
Nie CZŁOWIEKU nie słyszałem... ale dzięki
corey
Wszystko pięknie ładnie, tylko tutki CZŁOWIEKU to ja tu widze do pesa6, a z tego co widze to bmp do 2k8 robi się inaczej.

ps. Sry z brak edycji
Mortin
twarze do pes 2008 robi sie identycznie jak do wczesniejszych wersji
Ronnie-10
Koles nie wkurzaj mnie z Tym CZLOWIEKU...do pes6 robi sie tak samo jak do 2008...poza tym tam jest jeden do 2008...sciagnij sobie Tutorial By Manduca#11....tam masz wszystko...i nie naskakuj na mnie...pozdrawiam
corey
Może mi ktoś powiedzieć w czym jest problem, bo gdy odpalam oedit z załadownym binem to program się zwiesza? Nie pokazuje nawet siatek, modeli twarzy, są tylko puste te cztery okienka i nie chce dalej ruszyć...

Hmmm ściągnąłem inną wersje i już się nie zwiesza tylko wyskakuje błąd: Run-Time error"6" Overflow....
krzychu665
CYTAT(corey @ Feb 15 2008, 13:27) *
Może mi ktoś powiedzieć w czym jest problem, bo gdy odpalam oedit z załadownym binem to program się zwiesza? Nie pokazuje nawet siatek, modeli twarzy, są tylko puste te cztery okienka i nie chce dalej ruszyć...

Hmmm ściągnąłem inną wersje i już się nie zwiesza tylko wyskakuje błąd: Run-Time error"6" Overflow....

mam dokładnie taki sam problem.. pomoze ktos?
Kamil.
Polecam tutorial by Pro
@krzychu665 ściągnij PES/OEDIT/BLENDER Conventer 2008 ; ]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.