Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Jacmen
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Jacmen
Naszła mnie chęć zrobić twarz do pes 6 i mam problem. Jestem na tym etapie
Mam taki problem ze włączyłem Oedit i mam pełno kresek i kropek i co mam z nimi zrobić ktoś wie ?
Ronnie-10
Te wszystkie"kropki i kreski" to model twarzy....przesuwajac kropki nadajesz ksztalt twarzy...ksztalt nosa,ust itp...jak co to gg..pozdro
Jacmen
Męczyłem się i wyszło mi coś takiego. Wiem, że bardzo, bardzosłabo, ale to pierwsza skączona morda, ktoś miły niech zarzuci do działu z best ever bo nie mogę znaleźć wink.gifsmile.gifsmile.gif

Zgadnijcie kto to jest wink.gif
naczelnik5
przede wszystkim zmien kolor bmp bo wyglada jakby byl brudny smile.gif postaraj sie zeby kolor twarzy byl taki jak kolor szyi , niestety nie mam pojecia kto to jest :> tak wiec do poprawy narazie kolor bmp i mapowanie ust i oczu , powieksz troche brwi i pokaz co ci z tego wyszlo , narazie slabo ale czekam na kolejne prace smile.gif
BadNewz
Jeśli miał być zielony to wyszło całkiem nieźle...

PS "skączona" ?!
MYSZa7
Pewnie ten face to Bartosz Fabiniak wink.gif
Jednak w ch@# pracy przed tobą wink.gif
Może ściągnij sobie tutka JayM z evo-web wink.gif Jest pod każdym jego postem wink.gif

rescore
Jedni mają gorsze, inni lepsze początki. Ty należysz do tych co mają beznadziejne, ale nie ma co się przejmować wink.gif wszystko przyjdzie z czasem.
MaTi10
slabo Jacmen a kogo zrobiles??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.