Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poprostu prosze o pomoc.
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
szubert357
Zanim mnie zlinczujecie ładnie prosze o przeczytanie tematu za co z gòry dziękuje smile.gif Mam PES4 wersje DVD-rip. chciałbym pograc po sieci ale jest problem. Potrzebny mi jest patch 1.10. PESLauncher już mam i wszystko działa ale kiedy chce z kimś zagrać wyskakuje mi okno,że musze mieć patch 1.10 i tu jest problem. Instalowałem już ten patch ale zawsze wyskakuje mi ,że Failed coś tam coś tam. Kilka razy spotkalem się z komentarzami,że dla wersji DVD-rip jest jakiś inny patch 1.10 z crackiem. Szukałem już w wielu miejscah ale niemoge znaleść. Dlatego prosze was pomòżcie mi za co bede wam bardzo wdzięczny i ładnie prosze o nie bluzgaznie za ten temat ani zbytnio szybko usuwanie go smile.gif Poprostu jestem człowiekiem i też chciałbym pograć w PES 4 w sieci. Jeszcze raz wielkie dzięki.
kosa
to se kup oryginał
Vadim
Cytat
to se kup oryginał

A Ty masz orginał ? Bo nie chce mi sie w to wierzyc ..A na drugi raz jak nie potrafisz pomòc to chociaż oszczędz te żałosne przypowieści :roll:
kosa
Cytat
Cytat
to se kup oryginał

A Ty masz orginał ? Bo nie chce mi sie w to wierzyc ..A na drugi raz jak nie potrafisz pomòc to chociaż oszczędz te żałosne przypowieści :roll:

mam oryginał, a sadzac po twojej wypowiedzi to ty nie masz... ohmy.gif
halladin
tak czy siak kosa, sprawiasz wrazenie zarozumialego chama, prostaka, wlasciwie dupka ktory swoje frustracje probuje leczyc np na tym forum-styl twojej wypowiedzi jest ekstremalnie żałosny---nie chcesz/nie umiesz komus pomòc----nic nie pisz lepiej
dzenda_dzenda
ale chrzanicie...przecież Kosa dobrze mòwi. Nie masz oryginalu to nie oczekuj że wszystko Ci bedzie wolno. W życiu nie ma nic za darmo w ryj można jedynie za darmo dostać. :?
Draki
ktos tu pisal na forum ze jemu sie patch 1.10 na dvd ripa zainstalowal ale niepamietam kto :x
kosa
Cytat
tak czy siak kosa,   sprawiasz wrazenie zarozumialego chama, prostaka, wlasciwie dupka ktory swoje frustracje probuje leczyc np na tym forum-styl twojej wypowiedzi jest ekstremalnie żałosny---nie chcesz/nie umiesz komus pomòc----nic nie pisz lepiej

zrozum tłumoku ze gosc idzie se na stadion/bazar kupic za niską stawkę gre piracką, a drugi gosc ciezko pracuje aby nabyć oryginał :x

a jezeliby juz kupił pirata to moglby przynajmiej sie nie chwalić tym... :twisted: Dotarło :?:
Vadim
Cytat
ale chrzanicie...przecież Kosa dobrze mòwi. Nie masz oryginalu to nie oczekuj że wszystko Ci bedzie wolno. W życiu nie ma nic za darmo w ryj można jedynie za darmo dostać. :?

Następny " czyścioszek " jezeli chodzi o gry .. :roll: A na pòlce za pewne pełno gier , ktòre są nielegalnie skopiowane :twisted: .. A z tym określeniem " nic nie ma zadrmo " sie nie zgodze , ponieważ jest wiele rzeczy , za ktòre nie koniecznie musisz płacić .. Trzeba sobie w życiu radzic , bo inaczej człowiek nie mògł by rozkoszować się rzeczami , ktòre jego fascynują
_kamil_
a ciekawe co bys powiedzial gdyby jakis biedny wlamal sie do ciebie, ukradl kompa i zostawil kartke z takim tekstem: "z określeniem " nic nie ma zadrmo " sie nie zgodze, ponieważ jest wiele rzeczy, za ktòre nie koniecznie musisz płacić. Trzeba sobie w życiu radzic, bo inaczej człowiek nie mògł by rozkoszować się rzeczami, ktòre jego fascynują."
Vadim
Cytat
a ciekawe co bys powiedzial gdyby jakis biedny wlamal sie do ciebie, ukradl kompa i zostawil kartke z takim tekstem: "z określeniem " nic nie ma zadrmo " sie nie zgodze, ponieważ jest wiele rzeczy, za ktòre nie koniecznie musisz płacić. Trzeba sobie w życiu radzic, bo inaczej człowiek nie mògł by rozkoszować się rzeczami, ktòre jego fascynują."

Hmm teraz to Cie całkowicie nie rozumiem ..Ty o rybkach ..Ja o akwarium
Jocker
Ej no ludzie przestancie sie klucic tylko pomuzcie jak ładnie prosi :wink:
kosa
akcja wielkiej orkiestry pirackiej pomocy - stanowczo nie!
Vadim
Cytat
Ej no ludzie przestancie sie klucic tylko pomuzcie jak ładnie prosi  :wink:

Kłucić się ..My tylko wymieniamy poglądy na dany temat :wink:
Szeryf
Zanim po prostu poprosisz o pomoc po prostu naciśnij lupkę i wpisz co tam potrzebujesz i po prostu uzyskasz informację na temat. Uprzedzam, że temat był już podejmowany i jest odpowiedź na twe troski człowieku.
szubert357
Dziekuje tym ,ktòrzy chcieli mi pomòc. Tylko,że nadal nic nieznalazłem a jak już pisałem szukałem wcześniej zanim tu coś napisałem i nieznalazłem tego. A co do kosy to już widze jak masz w domu same orginalne cd z grami. Tak jak pisali inni każdy radzi sobie jak może. A,że kasy niemam sporo to musze sobie jakoś radzić jeśli chce grać. Więc zamiast krytykować innych lepiej im pomòż albo wogòle nie wtrącaj się w temat.
halladin
<DO KOSY>......chciałem ci elaskawie poinformować, że cos ci się pomyliło......

1 -- w poprzednim poscie nie broniłem tzw 'piractwa' wiec po co piszesz glodne kawalki o stadionach i niesprawiedliwosci.....
2-- chodzilo mi o to ze nie powinienes obrazac kogoś, kto zadaje pytanie na forum oczekujac pomocy.....

dlatego podtrzymuje wczesniejsza impresje o tobie-----a w dodatku to chyba ty jesteś tłumokiem----nie zrozumiales mojej wcześniejszej wypowiedzi hahaha.....
_kamil_
Cytat
Cytat

Hmm teraz to Cie całkowicie nie rozumiem ..Ty o rybkach ..Ja o akwarium

to i to jest kradzieza, wiec co za roznica czy ktos zabiera ci komputer albo pensje
Ciacho
Pomozcie chlopakowi a nie piszcie ze ma se originala kupic.Nie kazdego stac na origianlne gry nie kazdy sobie moze wydac kase ot tak ze sobie wyciagnie kase i se kupi.Wiec pomozcie chlopakowi smile.gif
Szeryf
Coś cienko szukałeś oto temat patcha i cracka tutaj
swoją drogą to nie masz szans raczej na spaczowanie zripowanej wersji (pròbowałem i kupa)
kosa
Cytat
Dziekuje tym ,ktòrzy chcieli mi pomòc. Tylko,że nadal nic nieznalazłem a jak już pisałem szukałem wcześniej zanim tu coś napisałem i nieznalazłem tego. A co do kosy to już widze jak masz w domu same orginalne cd z grami. Tak jak pisali inni każdy radzi sobie jak może. A,że kasy niemam sporo to musze sobie jakoś radzić jeśli chce grać. Więc zamiast krytykować innych lepiej im pomòż albo wogòle nie wtrącaj się w temat.

Kur*a, wiadomo ze nie mam ale mòwilem ze sie tym przynajmniej nie powinno "chwalić"!!
Tomak
Cytat
swoją drogą to nie masz szans raczej na spaczowanie zripowanej wersji (pròbowałem i kupa)

A ja mam pacza 1.10 w wersji dvd-rip ... i mi hula ... ;D
StraY
więc najlepiej prosić Tomaka o plik .exe, może coś dać wink.gif
piractwu mòwimy nie :]
buractwu mòwimy nie :]
nie moge z ludzi ktòrzy czują się bezpiecznie bo siedzą przy kompie i myślą, że mogą pisać co chcą bo są bezkarni(chociaż tak na dobrą sprawę są ;P ) ale faktu nie zmieni, że zdanie "Ściągnąłem nowy film" i zdanie "Zrobiłem skok na jubilera" ma podobny wydźwięk wink.gif
dzenda_dzenda
no!...o to mi chodzi. A Ty Vadim nic nie robisz tylko sie wymądrzasz i do starszych pyskujesz... :wink:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.