Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Sprzedam] Przejściòwka PSX - PC
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Bakel
Jo
Jeżeli chcecie pograć na swoim DualShock'u w WE2oo2 czy PESa na PC koniecznością jest zakup odpowiedniej przejściòwki.
lucio
A nie mogłeś tak nieco wczesniej???własnie ze Strayem załatwiamy przejsciòwki manty za 40 zeta!
StraY
no. 3 dni za pòźno Bakel tongue.gif szkoda tongue.gif
Bakel
No to chłopaki nici z zimnej woodki ;p
Edek
a to jest pod USB (bo nie wygląda)? ja byłbym chętny, ale nie koniecznie teraz
kemot
Edek dzieki za poprawe humoru, jak to sie mowi "jeblem" jak przeczytalem biggrin.gif
leonarth
na gieldzie w Warszawie kupilem za 35 zetka nowke
ftomekk
Bakel a kabelki niebieski i czerwony to do podlubania w nosie?? laugh.gif
Bakel
Cytat
Bakel a kabelki niebieski i czerwony to do podlubania w nosie?? :lol:

Kabelki są po to, by podpiąć dodatkowe zasilanie (bateria płaska 9V lub zasilacz) i mieć wibracje. Domyślnie, nie ma dostatecznego napięcia na LPT1 by obsługiwało wstrząsy ;) Taki już urok tego fanta, zresztą w WE2002 czy PES4 zupełnie nieprzydatne są wibracje.
Żeby nie było niedomòwień to analog działa bez zarzutu ;-)

leonarth: pozostaje pogratulować zakupu, wiem, że przeważnie cena oscyluje w okolicach 50PLN, trafiłeś na okazję ;)
hakan
spòzniłeś sie o jakies trzy dni Bakel, a ja tak szukałem przejściòwki (nie chciałem tej z manty), ale w końcu musiałem ja kupić bo juz nie mogłem dłużej wytrzymać !!!! :? :? :? :?
miko
Bakel działają Ci wstrząsy?Ja bałem się ryzyka dopinania napięcia żeby nic nie wybuchło. Sknery i dłubaczy ;D (ja też się zaliczam) zapraszam tu http://www.emulatronia.com/reportajes/dire...sxeng/index.htm
Bakel
Cytat
Bakel działają Ci wstrząsy?Ja bałem się ryzyka dopinania napięcia żeby nic nie wybuchło. Sknery i dłubaczy ;D (ja też się zaliczam) zapraszam tuhttp://www.emulatronia.com/reportajes/directpad/psxeng/index.htm

Heh, osobiście nie zależy mi na wstrząsach, za dużo kombinowania, a pożytek z tego mizerny ;-) Ale skoro komuś zależy to nie jest wielka filozofia, wystarczy podpiąć do molexa (dla niekumatych, wtyk od zasilania np. HDD lub CD) i między odpowiednie styki wpiąć tranzystor, zresztą dobrze jest to opisane właśnie na tej stronie, ktòrą podałeś.
Moim skromnym zdaniem, szkoda zachodu ;)
leonarth
ta na ktora ja kupilem jest w dodatku na usb wystarczy tylko podlaczyc win sam zainstaluje i juz mozna grac
miko
Cytat
Cytat
Bakel działają Ci wstrząsy?Ja bałem się ryzyka dopinania napięcia żeby nic nie wybuchło. Sknery i dłubaczy ;D (ja też się zaliczam) zapraszam tuhttp://www.emulatronia.com/reportajes/directpad/psxeng/index.htm

Heh, osobiście nie zależy mi na wstrząsach, za dużo kombinowania, a pożytek z tego mizerny ;-) Ale skoro komuś zależy to nie jest wielka filozofia, wystarczy podpiąć do molexa (dla niekumatych, wtyk od zasilania np. HDD lub CD) i między odpowiednie styki wpiąć tranzystor, zresztą dobrze jest to opisane właśnie na tej stronie, ktòrą podałeś.
Moim skromnym zdaniem, szkoda zachodu wink.gif

Racja, pożytek mały, ale pytałem bardziej z ciekawości czy napięcie nie przejdzie przez układy pada i nie wròci sie do portu LPT bo w tedy z płyty mògł by pòjść dymek... smile.gif Jak to bywa z tego rodzaju schematami robionymi ręcznie a elektonikiem nie jestem więc nie mogłem tego ocenić
Bakel
Cytat
Racja, pożytek mały, ale pytałem bardziej z ciekawości czy napięcie nie przejdzie przez układy pada i nie wròci sie do portu LPT bo w tedy z płyty mògł by pòjść dymek... smile.gif Jak to bywa z tego rodzaju schematami robionymi ręcznie a elektonikiem nie jestem więc nie mogłem tego ocenić

Dymek z 9V?:>
No ja elektronikiem właśnie zostaje wink.gif jeszcze 3 miechy i będę mògł Wam pomachać przez nosem dyplomem ;p
Visi0n
ja widzialem przejsciowki dostepne na allegro za 9,99 ;o
Bakel
Cytat
Cytat
Cytat

Moim skromnym zdaniem, szkoda zachodu wink.gif

Bakel
Cytat

Linka mogłbyś zapodać, ciekawy patent sprzedawać coś poniżej kosztòw produkcji wink.gif
kosa
Cytat
Cytat

Linka mogłbyś zapodać, ciekawy patent sprzedawać coś poniżej kosztòw produkcji wink.gif

gosciu pewnie zajebał a teraz po niskiej cenie wywala
Visi0n
niestety nie ma juz tej aukcji na allegro ... ale jeszcze tydzien temu byla
Bakel
Cytat
niestety nie ma juz tej aukcji na allegro ... ale jeszcze tydzien temu byla

Tak, też widziałem, ale była to chyba licytacja od 9.90 o ile dobrze pamiętam, teraz już ta sama przejściòwka kosztuje 40PLN.
maras807
No ja bym wziął, ale jakbyś jeszcze takiego DualShock'a za pòł ceny skonstruował wink.gif. Ale tak poważnie to sie zobaczy :]
levanter
Dzięki Bakel za przejściòwkęsmile.gif Wszystko jest ok. Wcześniej grałem na Wingmanie i Mancie - ròżnica jest nieporòwnywalna. Żaden pad nie jest w stanie konkurować z oryginalnym soniakiem pod względem dokładności, czułości, długowieczności - tak samo jak żaden inny producent przejściòwek smile.gif nie może konkurować z Twoją w kwestii ceny. Gorąco polecam. Poza tym, o ile jestem w stanie sobie wyobrazić grę na klawie w we2002, to w pesa' już nie bardzo. Trzeciej ręki by mi brakowało.
Bakel
Dzięki Bakel za przejściòwkę:) Wszystko jest ok. Wcześniej grałem na Wingmanie i Mancie - ròżnica jest nieporòwnywalna. Żaden pad nie jest w stanie konkurować z oryginalnym soniakiem pod względem dokładności, czułości, długowieczności - tak samo jak żaden inny producent przejściòwek :) nie może konkurować z Twoją w kwestii ceny. Gorąco polecam. Poza tym, o ile jestem w stanie sobie wyobrazić grę na klawie w we2002, to w pesa' już nie bardzo. Trzeciej ręki by mi brakowało.

levanter, Ty to się w TV Mango zatrudnij :D
No, no niezła wazelinka, hehe.
A teraz spòjrzcie na tabelę 1 grupy IV ligi, szczęśliwy posiadacz przejściòwki prowadzi, ofkoz. ;)
pudek357
Przejściòwka jest w pyte smile.gif to czego szukalem
Od kiedy gram on-line to zawsze gralem na padzie o nazwie "DeathFinger" firmy TRACER ale to nie to co SONY ;D ;D ;D mimo ze moj pad soniacza ma okolo 3 lat to nie ma co porownywac tych dwoch padow
Bakel dobra robota :wink:
Bushmen
hehe a bede jakies promocje ?? cos jak w Media Markt wyprzedarze ??
Bakel
hehe a bede jakies promocje ?? cos jak w Media Markt wyprzedarze ??

Już to jest promocja ;p zbijam na tym tyle kabzy, że ledwo na symbolicznego Komandosika wystarczy. ;-)
kemot
Bakel to matka nikich cen wink.gif
Soxx
Bakel to matka nikich cen wink.gif

Ze zdjęcia wnoskuje,że jednak ojciec :wink: :twisted:
Bakel
Bakel to matka nikich cen ;)

Ze zdjęcia wnoskuje,że jednak ojciec :wink: :twisted:

To mòj chłopak, prawda, że fajny, isn't he? :lol:
Dobra, chłopaki - kupujcie, bo urodziny się zbliżają i trza wystawić troche % ;)
Bushmen
a trzeba kupowac w 'koszt przesylki' priorytet :?: a ile kosztuje normalna ( jezeli jest taka opcja) :?:
Bakel
a trzeba kupowac w 'koszt przesylki' priorytet  :?: a ile kosztuje normalna ( jezeli jest taka opcja)  :?:

Jasne, moge wysłać Ci poleconym listem, wtedy to kosztuje coś w granicach 2 PLN.
Bushmen
ulalaa to jest okazja ;D ;D a pytanie mozna kupic kiedy sie chce :?: Czy jest ograniczona promocja tongue.gif ( tak jak w media :?: )
Bakel
ulalaa to jest okazja  ;D  ;D a pytanie mozna kupic kiedy sie chce  :?: Czy jest ograniczona promocja :P ( tak jak w media  :?: )

Do wyczerpania zapasòw ;)
kemot
Czyli jak w MM biggrin.gif
Edek
ja zakupiłem tą przejściòwkę od Bakela i działa bez zarzutu, można polecić z czystym sumieniem :wink:, no i można zaoszczędzić bo firmowe przejściòwki są droższe...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.