Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Pes08 Podczas Startu Meczu..
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Ridd
Siemano mam problem poprostu wszystko jest normalnie jak wchodze do Master League wybieram drużyne itd itd i podczas jak już ma się włączyć mecz to poprostu tylko się ładuje ładuje ładuje ładuje bez przerwy nie występuje żaden błąd ani nic.. Proszę o pomoc moja karta graf to Radeon 9600 PRO

PS:Robiłem reinstall...
rafios
ja mam dokladnie taki sam problem... jeden mecz moge rozegrac ale potem drugiego juz nie da rady... trzeba wylaczyc i wlaczyc ponownie gre, a z tym jest tez problem gdyz gre musze wylaczac poprzez menedzer zadan, bo kiedy wylaczam normalnie to mam czarny ekran i nie chce sie wylaczyc... zna ktos jaka moze byc tego przyczyna ?
Beto
Może wgrałeś źle jakiś dodatek?
MakssPl
Cytat(rafios date=Kwiecień 7 2008[/color], 19:41:00) *

ja mam dokładnie taki sam problem... jeden mecz mogę rozegrać ale potem drugiego już nie da rady... trzeba wyłączyć i włączyć ponownie grę, a z tym jest tez problem gdyż grę muszę wyłączać poprzez menedżer zadań, bo kiedy wyłączam normalnie to mam czarny ekran i nie chce sie wyłączyć... zna ktoś jaka może być tego przyczyna ?

Też tak często mam! i przydała by się jakaś cenna rada!!
maxiu00
hehe lol masz taki problem a ja taki miałem i juz go nie mam... Pamiętasz wcześniej mi napisałeś że sie nie znam HEHE i kto tu sie nie zna biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
rafios
wiec moze skoro sie pozbyles tego problemu zdradzilbys ta tajemnice jak to zrobic innym ... ja nie wgrywalem zadnych dodatkow po prostu zainstalowalem i gralem no i ten blad byl od poczatku
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.