Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Fifa 2005 - opinie i komentarze
board.issonline.pl > Inne > Gry
Bakel
Wielkimi krokami nadchodzi rok panski 2005, panowie z EAS przygotowali dla nas kolejna odslone swojego tasmociagu, Fifa2004 i Euro2004 ssaly niemilosiernie, byly wrecz unplayable. Natomiast demo Fify oznaczonej numerkiem 2005 swym gameplayem przyjemnie mnie zaskoczylo, ciagle lata swietlne dziela go od PESa, ale widac zmiany na lepsze, baardzo powoli lecz do przodu, akcje sa bardziej plynne, da sie skonstruowac calkiem przemyslany atak pozycyjny
Ogolnie jest SREDNIO ( co w przypadku FIFY zakrawa na komplement ;)
<dosc chaotyczny post, wybaczcie, spiesze sie;>

A jakie sa Wasze opinie nt tejze gry?
StraY
Dla mnie... bomba :!: Może troche przesadziłem z tą bombą, ale gra się na tyle przyjemnie, że z 5 godzin mi z życia to demo wyrwało :wink: Ale 2 rzeczy jak dla mnie nie do przyjęcia, brak zmiany klawiszologii i przeciwnik za dużo podaje i prawie wcale nie szuka pola zwodem łoch jeden tongue.gif W dodatku ładne facjaty.
v@d!m
Cytat
Dla mnie... bomba  :!:   brak zmiany klawiszologii

Może poczekajmy na pełną wersje tej gierki ..Możliwe że będzie taka opcja aby zmienić klawiszologie ..Ale to kwestia czasu ..

A co do tematu to powiem tak ...FIFA jak to FIFA jest grą dobrą jednak nie rewelacyją . Spotkałem się z wieloma komentarzami na temat demka tej gry ..50 % Wypowiadających się było zadowolonych z nowerj wersji FIFKi...za to drugie 50 % krytykowało panòw z EA za kolejną bezsensowną wersje ..Chodz to narazie demo to nie można wiele o tym powiedzieć ..Pierwsza (myslę że najważniejsza zmiana) to poprawiony Game Play ...Widać tę realistyczniejszą gre piłkarzy na boisku ..Nowy system podań pozwala poczuć dreszczyk emocji , nowa (lepsza) gra bramkarzy pozwala abyśmy w tę demko nie grali 1 , ale żebyśmy grali tych godzin 3-4 ..W poprzedniej wersji gra bramkarzy chyba nie musze mòwić była zła wręcz fatalna ..Prawie każdy strzał obojętnie jakiego zawodnika na bramke , był strzałem celnym i co ważniejsze strzałem skutecznym ..W nowej fifie tak ni ma ..Bramkarze spisują się naprawde dobrze , bronią skutecznie i zachowują się bardzo , ale to bardzo realnie ...Na temat nowej FIFIe nie można dużo powiedzieć ..Jest to narazie demko tej gry , więc aby ocenić ją w 100 % trzeba poczekać jeszcze 2 tygodnie! :wink:

P o Z d R o 600
T-Mac
a ja sadze ze to ciagle jest gowniana gra nie warta miejsca na dysku smile.gif
Kusik
Tak brawo T-Mac rowniez tak sądze wink.gif. Nawet tej gry nie sciagalem wole FM2005...
shai
fifa wymiata ;-p na szczescie od wersji na 2000 nie mialem przyjemnosci zagrac :-)
StraY
jak możecie tak mòwić o fifie? :cry: mi się podoba i zachęcam do gry tongue.gif
Rock
kzada fifa jest ze tak powiem "z dupy" chociaz widac poprawe znikomą ale....zagralem w to demko kilka razy jak zwykle kiepskie sterowanie i fizyka :x tego chyba nigdy nie zmienią :!:
maciek_ssi
moja opinia:

tu
Kitek
Dla mnie niestety Fifa chyba się cofa... narazie najlepszą edycją Fify byłe wer. 2003:] potem nadeszła troszke dziwna hybryda, czyli 2004, a teraz to niewiem jakoś mi się niepodoba, szczegòlnie te ruchy zawodnikòw, zbyt luzackie że tak ujme tongue.gif, choć widać że twòrcy starają się z arcadowego stylu fify zrobić coś bardziej w stylu we czy pesa, ale do tego im strasznie daleko jeszcze...
Grabos
Mi sie demo bardzo podobało. Jest postęp w poròwnaniu do poprzedich edycji i wreszcie w miarę dobry gameplay 8)
JTK
Dla dobra ludzkosci wszytko z slowem w nazwie Fifa powinno sie zamykac biggrin.gif
Kusik
Cytat
Dla dobra ludzkosci wszytko z slowem w nazwie Fifa powinno sie zamykac biggrin.gif

Racja ale zaraz by mowili ze dyskryminuje fife smile.gif Jak pisalem wczesniej ja nawet nie sciagalem tego na dysk kurde jeszcze wirusa zalapie...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.