Cytat
Dla mnie... bomba :!: brak zmiany klawiszologii
Może poczekajmy na pełną wersje tej gierki ..Możliwe że będzie taka opcja aby zmienić klawiszologie ..Ale to kwestia czasu ..
A co do tematu to powiem tak ...FIFA jak to FIFA jest grą dobrą jednak nie rewelacyją . Spotkałem się z wieloma komentarzami na temat demka tej gry ..50 % Wypowiadających się było zadowolonych z nowerj wersji FIFKi...za to drugie 50 % krytykowało panòw z EA za kolejną bezsensowną wersje ..Chodz to narazie demo to nie można wiele o tym powiedzieć ..Pierwsza (myslę że najważniejsza zmiana) to poprawiony Game Play ...Widać tę realistyczniejszą gre piłkarzy na boisku ..Nowy system podań pozwala poczuć dreszczyk emocji , nowa (lepsza) gra bramkarzy pozwala abyśmy w tę demko nie grali 1 , ale żebyśmy grali tych godzin 3-4 ..W poprzedniej wersji gra bramkarzy chyba nie musze mòwić była zła wręcz fatalna ..Prawie każdy strzał obojętnie jakiego zawodnika na bramke , był strzałem celnym i co ważniejsze strzałem skutecznym ..W nowej fifie tak ni ma ..Bramkarze spisują się naprawde dobrze , bronią skutecznie i zachowują się bardzo , ale to bardzo realnie ...Na temat nowej FIFIe nie można dużo powiedzieć ..Jest to narazie demko tej gry , więc aby ocenić ją w 100 % trzeba poczekać jeszcze 2 tygodnie! :wink:
P o Z d R o 600