Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Taktyka - Gorąca Prośba O Pomoc!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Jurek
Witam!
Nie wiem czy piszę w odpowiednim dziale, więc jakby co, to proszę przenieść ten temat.
Chodzi mi o to, że potrzebuję pomocy, a mianowicie odpowiedniej taktyki. Proszę o stworzenie jak najlepszej taktyki dla FC BARCELONY. Najlepiej jakby ona była w gotowym pliku, taka już do wgrania. Bardzo proszę o to, postaram się jakoś odwdzięczyć. Proszę też, żebyście nie mówili, że każdy ma swoją taktykę i samemu trzeba dobrać sobie ustawienia, gdyż ja już tak robiłem, zrobiłem już sobie wiele taktyk, lecz żadna mi nie pasuje. W PES 6 jakoś te wszystkie opcje taktyki były inne, lepsze, gdyż tam miałem zrobionych przez siebie kilka naprawdę dobrych taktyk i ani razu nie przegrałem na najwyższym poziomie, a w tym PES 2008 jakoś nie mogę sobie poradzić, więc bardzo Was proszę o pomoc. Pozdrawiam.
andree-e
Barceloną ja bym zagrał system 4+1+3+2.Wg mnie najlepsza i najbardziej uniwersalna taktyka w grze (oczywiscie każdy gra inaczej)
cypress.amaru
a może moja taktyka
SB CB CB SB
DMF
CMF
AMF AMF
SS
CF

jak będe w domu to prześle ci (o ile nie zapomne)
Jurek
OK, dziękuje i czekam na pliczki wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.