Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Rezygnacja Z Ligi
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
Brylka
Chciałbym ogłosic rezygnacje z II Ligi IO.Jednym z głównych powodów takowej decyzji jest start nowego serwisu http://www.we2002onlinegame.fora.pl/ oraz szansa gry na innym forum o WE2002.Wiem że mogłem to wcześniej zgłosic ale kompletnie zapomniałem o tej lidze a dowiedziałem sie dzisaj w wiadomosci email.Przepraszam za moje nedopatrzenie no ale cóż zdarza się.Życzę wszystkim wysokich wygranych oraz oświadczam że z dniem dzisiejszym rezygnuje z waszych jakichkolwiek rozgrywek z powdu mało wydajnego Patchu gry WE2002 oraz niezbyt dobrego forum wystarczy porównac WEOL a IO to jest różnica miedzy piekłem a niebiem.Pozdrawiam
Adam.zip
Tak, nowy "serwis" startuje smile.gif. Nie wiem jak sobie Bakel z tym poradzisz. Strata Brylki/R1 (czy jakoś tak), będzie bardzo odczuwalna tongue.gif.

Piękne uzasadnienie rolleyes.gif .
Bakel
Cytat(Adam.zip @ Feb 8 2008, 17:09:33) *
Tak, nowy "serwis" startuje smile.gif. Nie wiem jak sobie Bakel z tym poradzisz. Strata Brylki/R1 (czy jakoś tak), będzie bardzo odczuwalna tongue.gif.

Piękne uzasadnienie rolleyes.gif .

Hehe, jakoś sobie damy radę.
Powodzenia w karierze na "nowym" serwisie, który delikatnie przypomina inny znany serwis o WE2002 wink.gif
Raffels
To co, bo starujesz na innym serwisie gdzie jest zakaz gry na io czy co? Troche to smieszne ale ok.
Czarny
Cytat(Bakel @ Feb 8 2008, 19:25:29) *
Powodzenia w karierze na "nowym" serwisie, który delikatnie przypomina inny znany serwis o WE2002 wink.gif

Szkoda gadać...
Brylka a już miałem Ci dać szansę na unbana na WEOL, miało to nastąpić już jutro, ale jeżeli tak załatwiasz IO to chyba się rozmyślę, bo z nami będzie to samo...
Brylka
Czarny po pierwsze to moja decyzja o rezygnacji z ligi jest spowodowana tym iż nie podoba mi się ten patch od tego serwisu a na weol się to nie powtórzy bo niemam żadnych szans grania w lidze więc nie masz się czego obawiac.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.