Na forum pro-evo.pl ogladalem twarze i widzialem facemakera ktory miial ustawienia grafy na medium i dal fotke co mu wyskakuje jak zmienia na high. Mi wyskakuje to samo. Potem ktos mu powiedzial zeby zainstalowal ks (???) Nie zrozumialem tego posta. A chcialbym miec ustawienia na high i czy da sie cos zrobic?
Orange_91
Feb 7 2008, 14:47
Cytat(Artek @ Feb 7 2008, 14:38:26)

Na forum pro-evo.pl ogladalem twarze i widzialem facemakera ktory miial ustawienia grafy na medium i dal fotke co mu wyskakuje jak zmienia na high. Mi wyskakuje to samo. Potem ktos mu powiedzial zeby zainstalowal ks (???) Nie zrozumialem tego posta. A chcialbym miec ustawienia na high i czy da sie cos zrobic?
Widocznie twoja karta jest za słaba żeby uruchomić na high. Ale przez KS(Kitserver) można jakoś odblokować opcje ustawienia na high.
Powiedzcie ktora wersje ks najlepiej sciagnac, bo probowalem ustawiac lodmixera na roznych wersjach i nic.
Wielkie dzieki za pomoc...
_DaRkNeS_
Feb 9 2008, 01:29
Ale jeśli twoja Karta nie obsługuje Pixel Shaders 3.0 to ustawienie na High nic nie da xd No może da tyle że gra nie będzie śmigać ;]
A wiesz jak moge to sprawdzic? I jescze raz prosze abyscie powiedzieli jak macie ustawione w LOD Mixerze i jak w settings.
MakssPl
Feb 9 2008, 14:31
Powiedz jaką masz kartę graficzną!
To chyba ASUS AX300 Series, z tego co wiem. Sprawdzalem w: Panel Sterowania>System>Sprzęt>Menedzer Urządzen>Karty graficzne.
_DaRkNeS_
Feb 9 2008, 16:45
Wydaje mi się że nie.. ale nie łatwiej odpalić grę i sprawdzić to chwila jest ;]
No przeciez ustawialem sobie w LOD Mixerze i zmieniałem detale, ale w tym temacie chodzi mi o to jak to dobrze zrobic, bo niewiem czy robie dobrze.
MakssPl
Feb 9 2008, 21:01
Cytat(Artek @ Feb 9 2008, 15:34:03)

To chyba ASUS AX300 Series, z tego co wiem. Sprawdzałem w: Panel Sterowania>System>Sprzęt>Menedżer Urządzeń>Karty graficzne.
To jest karta zintegrowana?? masz laptopa?? jeżeli zintegrowana to logiczne że nie jest to karta dobra...
eeee, co to znaczy zintegrowana? I nie gram na laptopie mam normalnego kompa. Czyli nie pogram sobie na haju? ;p;p
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.