Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiony
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Dawid-B
Witam!

Mam pewien problem. Sciagnolem stadiony do PES6 z internetu ze strony http://www.issonline.pl/ i nie wiem gdzie je wkleic do gry moze mi ktos pomoc rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Jacmen
Pierwsze pytanie czy są to stadiony do kitservera czy te do wgrania od razu do gry ??
Dawid-B
Odrazu do gry

Orange_91
Cytat(Dawid-B @ Feb 7 2008, 13:43:43) *
Odrazu do gry

Przez program DKZ Studio.
Dawid-B
A gdzie taki program moge znalesc?
KubixDublin
Witam, ściąnąłem stadiony (do kitservera) i nie wiem gdzie je wkleić.. Szukałem w necie i nie znalazłem. Prosze o pomoc!!
Pozdro
Orange_91
Cytat(KubixDublin @ Apr 13 2008, 19:32:37) *
Witam, ściąnąłem stadiony (do kitservera) i nie wiem gdzie je wkleić.. Szukałem w necie i nie znalazłem. Prosze o pomoc!!
Pozdro

Do folderu stadiums w Kitserverze.
KubixDublin
Cytat(Orange_91 @ Apr 13 2008, 18:33:20) *
Do folderu stadiums w Kitserverze.

Właśnie chodzi o to że wkleiłem do Program Files/Konami/Pro Evolution Soccer 6/kitserver/GDB/stadiums i nie chodzi:( Aha i tam jest taki plik empty_map <-- Mam ten plik zostawić?? No bo stadiony nie chodzą.. Jak mam np stadion Cracovii mam w folderze POL - Cracovia Krakow to tam mam takie foldery: 1_day_fine, 2_day_rain, 3_day_snow, 4_night_fine, 5_night_rain i 6_night_snow.. poza tym mam jeszcze pusty folder adboards_tex. Coś źle robie??
armindrake
no właśnie mam ten sam problemik
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.