Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Rasiak W Boltonie
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Flares
Jak donosi popularny portal internetowy Wirtualna Polska, Grzegorz Rasiak, piłkarz 2-ligowego Southampton został wypożyczony do występującego obecnie w Premiership klubu Bolton Wanderers.
link do artykułu:
Kod
http://sport.wp.pl/kat,1744,title,Litmanen-w-Fulham,wid,9617689,wiadomosc.html?rfbawp=1201809509.690

Jak myślicie czy "Rasialdo" zastąpi godnie francuza Nicolasa Anelke po jego odejściu do Chelsea?
perONE
hmm mysle ze nie zrobi jakiejs "kariery" w BW. skonczy sie wypozyczenie i czar prysnie
Krzysiu12
wg. mnie Rasiak godnie zastąpi Anelke wink.gif
pasuje idealnie do stylu gry Boltonu, dluga pilka na wysokiego napastnika ktory zgrywa pilki glowa do partnerow tongue.gif
Flares
Ja się już nie mogę doczekać na pierwszy mecz Grześka w Boltonie biggrin.gif
Jestem bardzo ciekawy jak wypadnie smile.gif
Krzysiu12
a nie wiecie z jakim bd grał numerem? i w jakich koreczkach obecnie gra nasz Rasialdo?
perONE
Cytat(Krzysiu12 @ Jan 31 2008, 21:54:13) *
a nie wiecie z jakim bd grał numerem? i w jakich koreczkach obecnie gra nasz Rasialdo?

nie ma chyab jeszcze numeru a laćki na te same czyli zielono-czarne Lotto
Flares
Gary Megson said: "Grzegorz is a big, powerful centre-forward who knows where the back of the net is. He will bring more firepower to the squad and allows us extra attacking options."

Tak mówi o Grzesiu trener Boltonu biggrin.gif

Myślę, że jak na rasowego napastnika przystało dostanie numer 9. W końcu "Grzegorz is a big, powerful centre-forward" xD
Jacmen
Jak sie cudem załapie do Boltonu to chyba będzie miał taką samą karierę jak Dudek w Realu wink.gif
Arek.PL
Cytat(Flares @ Jan 31 2008, 21:31:01) *
Ja się już nie mogę doczekać na pierwszy mecz Grześka w Boltonie biggrin.gif
Jestem bardzo ciekawy jak wypadnie smile.gif

To zapewne jeszcze długo długo będziesz czekał...
Flares
Cytat(PLayer-AreK @ Feb 1 2008, 11:47:30) *
To zapewne jeszcze długo długo będziesz czekał...

A to dlaczego?
chyba nie będzie siedział na ławce do końca roku smile.gif
Arek.PL
No może i nie ale bądźmy szczerzy, gwiazdą tam na pewno nie będzie, co najwyżej zmiennikiem któregoś z napastników którzy zmieniali dotychczas Anelkę smile.gif

Pozdro
artysta germanista
jak dla mnie to on sobie nie da rady niech wróci do jakiejs 3 ligi polskiej
mcraczek
No ciekawe co to będzie aczkolwiek ja niestety obstawiam Rasiaka na ławce non stop.
MaTi10
Ja obstawiam ze Rasiak pogra w 1 skladzie bo tak fajnie wypowiadal sie trener Boltonu o Nim moze chlopak cus tam zwojuje
mdk66
Cytat(e_adrian @ Feb 1 2008, 18:50:56) *
jak dla mnie to on sobie nie da rady niech wróci do jakiejs 3 ligi polskiej

Nie mów tak smile.gif Wbrew temu, co ludzie wypisują w sieci, Rasiak nie jest najgorszym zawodnikiem... W końcu chcieli go do Premiership. Ale, jak koledzy wyżej wspominali, będzie zapewne grzał ławę...

Pozdro.
Bardock
No Rossi w Boltonie, ciekawe jak mu się powiedzie.
WąSu
Cytat(Krzysiu12 @ Jan 31 2008, 21:54:13) *

Rasiak ma nr 47

http://www.bwfc.premiumtv.co.uk/page/Profi...4~28751,00.html
w profilach na samym dole
Flares
Cytat
Grzegorz Rasiak zadebiutował w Premier League w barwach swojego nowego zespołu - Bolton Wanderers. Polski napastnik pojawił się na boisku w 60. minucie spotkania "Kłusaków" z Portsmouth. Nie pomógł jednak swojej drużynie, która przegrała 0:1. Zwycięskiego gola dla "Pompeys" w 81. minucie zdobył Lassana Diarra.

Rasiak po godzinie zastąpił samego El Hadjiego Dioufa. Senegalski napastnik nie zdołał strzelić gola dla Boltonu, nie udało się to także Polakowi. O porażce zespołu trenera Gary'ego Megsona zadecydowało trafienie kupionego niedawno przez Portsmouth z Arsenalu Lassany Diarry w końcówce spotkania.

źródło: wp.pl

No Rasialdo furory nie zrobił ale najważniejsze, że wyszedł na boisko biggrin.gif
Mortin
zobaczymy jak dlugo pociagnie.. miejmy nadzieje, ze jak najdluzej wink.gif skoro trener go wpuscil na 30 minut spotkania, znaczy sie, ze mu ufa i jednak rasiak ma szanse grac w pierwszym skladzie
oby tak dalek grzesiu :* biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.