Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Zrobić Bina Band
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
IronTiga
Witam! Mam prośbę, czy może mi ktoś powiedzieć jak zrobić bina z band. Właśnie zacząłem robić bandy ale nie moge sprawdzić jak wygladają w grze bo nie umiem zrobić bina. Bardzo proszę o pomoc.

Pozdro wink.gif
IronTiga
To jak pomorze ktoś, bardzo mi to pilne. Pomóżcie błagam

Pozdro wink.gif
IronTiga
Cytat(.:TIGER:. @ Jan 30 2008, 10:48:48) *
Witam! Mam prośbę, czy może mi ktoś powiedzieć jak zrobić bina z band. Właśnie zacząłem robić bandy ale nie moge sprawdzić jak wygladają w grze bo nie umiem zrobić bina. Bardzo proszę o pomoc.

Pozdro wink.gif

To jak? Pomoze ktoś. Ponawiam prośbę rolleyes.gif
ronaldo_9
Otworz w ggs taki bin jaki chcesz uzyc(liczba i rodzaj slotow) otworz zrobiony slot graficzny przez ciebie i zastap ten ktory jest w binie, pozdro.
RBK
Cytat(.:TIGER:. @ Feb 7 2008, 18:35:52) *
To jak? Pomoze ktoś. Ponawiam prośbę rolleyes.gif

Siema. Dawno band nie robiłem, ale coś chyba jeszcze pamiętam rolleyes.gif

A więc tak:

- musisz mieć program WE Picture Decoder (może jest w downloadzie, nie pamiętam teraz tongue.gif )
- otwierasz program
- w menu musisz wybrać opcję FILE -> OPEN FILE (musisz mieć jakiegoś bina z band innych autorów)
- teraz jak masz już wybrany plik który służy Ci jako template robisz INPUT/OUTPUT -> IMPORT/EXPORT FULL IMAGE i IMPORT PNG (bandy musisz mieć z indexowane i
zapisane w tym formacie)
- i podmieniłeś już pierwszą bandę smile.gif
- postępujesz podobnie przy kolejnych slotach, a zmieniasz je poprzez kliknięcie strzałki w dół i podmieniasz tak jak wyżej
- gdy podmienisz już wszystkie dajesz FILE -> SAVE FILE i zapisujesz je w formacie *.bin

Gdy ja je zapisuje to wpisuje w nazwę default.bin i wtedy zapisuje od razu w tym formacie.

Dziwię się, że nikt Ci nie pomógł, tylu mamy bandorobów... blink.gif

Życzę powodzenia.

PS. Jeśli w czasie podmiany wyłączy Ci się program, to wiedz, że tak się dzieje, (przynajmniej u mnie) nie wiem czym to jest spowodowane, lecz po kilku próbach się udaje unsure.gif

Pozdro smile.gif
IronTiga
Wielkie dzięki RBK, jakbym miał jakieś problemy to sie do Ciebie odezwe wink.gif

Pozdro i jeszcze raz Thx wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.