Adrian ja wiem że to żadna robota zrobić zwykłe logo, ale robie je do OF'a Jamnika & Madristy. Co do avatara wiem że to nie wygląda lub nawet nie przypomina avka z tematu Photoshopowe Improwizacje, dlatego go tam nie zamieściłem, ale mi sie np. podoba i stwierdziłem ze może spodoba sie komuś jeszcze. Loga są indexowane, a na avatarze jakbyś chciał wiedzieć to jest piłka marki Umbro. Co do logosów Light, to jest to mój własny styl, ale jeszcze nie do końca dopracowany. Cały czas staram sie go dopracować żeby sie nie zmieniał i był stały, aby były wykonywane te same czynności podczas jego tworzenia. A poza tym ten twój post to jak dla mnie jest bezsensu, nic w nim ciekawego nie ma, a ja mógłbym to odebrać jako.. nie wiem.. choćby prowokacje. Takie Off-Topy nie są mi potrzebne, jakbyś napisał coś w stylu kostka lub alka, może i bym z tego skorzystał, a tak to tylko zaśmiecasz forum... i chyba... bo można tak stwierdzić... nabijasz sobie posty, bo wydaje Ci się chyba że dzięki temu będziesz kimś. Jeżeli nie podoba Ci sie mój temat, moje prace i w dodatku zamiast napisać posta z jakąś radą to prowokujesz, to (przepraszam za słowo) po huja tu zaglądasz? Omiń ten temat szerokim łukiem i tyle.
Pozdro

PS. Jako że jak narazie nie jestem zadowolony ze swoich dzieł do pesa, m.in. logosów, a i komentarze były takie jakie były, wstrzymuje moje prace i prawdopodobnie wrócę z nimi w nowym temacie "Stuff by .:TIGER:." gdzie oprócz logosów znajdziecie jeszcze inne prace. Dzisiaj wieczorem wrzuce tu paczke około 50 logosów do OF'a Jamnika & Madristy100 i tym zakończe narazie moja działalnosć
Pozdro