Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Logosy - Do Zamknięcia
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
IronTiga
Logos by .:TIGER:.

.:TIGER:. Logos Pack for OF by Jamnik & Madrista100
kostek
Obrysowanie wokół napisów nie wygląda zbyt estetycznie. W grze jest zapewne jeszcze gorzej...
11A
carlsberg nie doklandie wyciete
orange te kwadraty maja 2 rozne kolory
jedynie 3 banda mi sie podoba
ogolnie nie podobaja mi sie sad.gif
rob moze na innym template bo ten jest srtasznie prosty
a logo mi sie podoba pomomo ze nie jest pochylone tongue.gif

pozdrawiam
IronTiga
Dzięki za oceny i rady alek

Pozdro wink.gif
MaTi10
fajne fajne nawet te bandy pozdr
IronTiga
Logos:

Logosy do OF'a Jamnika & Madristy100

Pozdro wink.gif
MaTi10
Tiger wielkie dziekii za te loga czekam na Twoje kolejne pracki pod meGo OfA;] pzdr
IronTiga
Nie ma sprawy Madri wink.gif

Pozdro wink.gif
Jamnik
Również bardzo dziękuje Tiger smile.gif
IronTiga
Logos Light:

Nie wiem jak wam, ale mi się podobają biggrin.gif

Pozdro wink.gif
kostek
Słaba jakość tych logosów. Nie przykładasz się chyba zbytnio do tego.
A to w zasadzie tylko kilka minut roboty w PS nad jednym logiem...
Znajdź dobrej jakości logo, wyostrz je troszkę, ewentualnie pobaw się kolorkami minimalnie, dodaj tą elipsę i finito.
mdk66
Cytat(kostek @ Feb 10 2008, 07:52:25) *
Słaba jakość tych logosów. Nie przykładasz się chyba zbytnio do tego.
A to w zasadzie tylko kilka minut roboty w PS nad jednym logiem...
Znajdź dobrej jakości logo, wyostrz je troszkę, ewentualnie pobaw się kolorkami minimalnie, dodaj tą elipsę i finito.

Dokładnie. Dodam od siebie, że najbardziej przypadło mi do gustu logo Interu Mediolan, pozostałe dwa kiepskie niestety :/

Ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz smile.gif

Pozdro.
Orange_91
Loga bardzo słabiutkie. Zrób to co napisał Kostek a powinno być lepiej.
Jacmen
Wszystkie loga bardzo cienkie, pracuj dalej powinno być lepiej wink.gif Słaba jakość. W tych logach do ofa widać pixele tak jak byś je z małych w duże rozciągnął i to jeszcze nieumiejętnie wink.gif
IronTiga
Logo Light:

Comment please! rolleyes.gif

Pozdro wink.gif
artysta germanista
bardzo słabo jak na początek przekręcaj je może disortem,użyj elipsy itp.
Jamnik
Średnie to logo tak szczerze :|
mdk66
Niefajne te logo ManU, wygląda jakby na nie ktoś coś wylał... Pracuj.

Pozdro.
11A
manu slaby ten diabelek wyglada jakby to nie on tongue.gif a moze tu chodzi o blysk? tongue.gif
chelsea slabe
popatrz na innych loga albo nie rob tych gdzie jest biale tlo tongue.gif bo tak jak pisalem wczesniej interu podoba mi sie

pozdrawiam
IronTiga
Logos:

Comment please! rolleyes.gif

Pozdro wink.gif
artysta germanista
hmmm... loga ? zmniejszyłeś i zapisałeś i nawet nei wiem czy index zrobiłeś a awatar nawet nie wiem co w nim jest
IronTiga
Adrian ja wiem że to żadna robota zrobić zwykłe logo, ale robie je do OF'a Jamnika & Madristy. Co do avatara wiem że to nie wygląda lub nawet nie przypomina avka z tematu Photoshopowe Improwizacje, dlatego go tam nie zamieściłem, ale mi sie np. podoba i stwierdziłem ze może spodoba sie komuś jeszcze. Loga są indexowane, a na avatarze jakbyś chciał wiedzieć to jest piłka marki Umbro. Co do logosów Light, to jest to mój własny styl, ale jeszcze nie do końca dopracowany. Cały czas staram sie go dopracować żeby sie nie zmieniał i był stały, aby były wykonywane te same czynności podczas jego tworzenia. A poza tym ten twój post to jak dla mnie jest bezsensu, nic w nim ciekawego nie ma, a ja mógłbym to odebrać jako.. nie wiem.. choćby prowokacje. Takie Off-Topy nie są mi potrzebne, jakbyś napisał coś w stylu kostka lub alka, może i bym z tego skorzystał, a tak to tylko zaśmiecasz forum... i chyba... bo można tak stwierdzić... nabijasz sobie posty, bo wydaje Ci się chyba że dzięki temu będziesz kimś. Jeżeli nie podoba Ci sie mój temat, moje prace i w dodatku zamiast napisać posta z jakąś radą to prowokujesz, to (przepraszam za słowo) po huja tu zaglądasz? Omiń ten temat szerokim łukiem i tyle.

Pozdro wink.gif

PS. Jako że jak narazie nie jestem zadowolony ze swoich dzieł do pesa, m.in. logosów, a i komentarze były takie jakie były, wstrzymuje moje prace i prawdopodobnie wrócę z nimi w nowym temacie "Stuff by .:TIGER:." gdzie oprócz logosów znajdziecie jeszcze inne prace. Dzisiaj wieczorem wrzuce tu paczke około 50 logosów do OF'a Jamnika & Madristy100 i tym zakończe narazie moja działalnosć

Pozdro wink.gif
IronTiga
.:TIGER:. Logos Pack for OF by Jamnik & Madrista100
- 40 zwykłych logosów
- głownie polska i angielska liga
- waga 327kb

Proszę o zamknięcie tematu smile.gif
Wkrótce ComeBack! biggrin.gif

Pozdro wink.gif
adammm87
Mam mala prosbe:) Moze moglbys zrobic z tego loga?? bardzo prosze i z góry dzieki:)

IronTiga
Coś pokombinuje wink.gif i jak skończe to zedytuje posta albo dam Ci na pw

PS. Jeszcze raz proszę o zamknięcie tematu smile.gif !!!!

Pozdro wink.gif
adammm87
Oki:) Bardzo bym prosil:) Bede czekal:)
artysta germanista
ej no to po co wogle go zakładałeś jak kilka postów na drugiej stronie i juz zamykasz? po za tym jak mowisz ze bedzie comeback to po kiego zamykać? wacko.gif
IronTiga
Właśnie nie wiem po co go zakładałem, żałuje tego bo teraz stwierdziłem że logosy to nie jest żadne urozmaicenie, tak więc jeszcze raz proszę o zamknięcie tematu, wyrzucenie go do kosza, i jezeli to konieczne to dajcie mi procent. A comeback drogi Adrianie nie będzie już z logosami, a z czym innym, konkretniejszym. Tak więc jeszcze raz proszę zamknijcie temat.

Pozdro wink.gif

ZAMKNIJCIE, A NAJLEPIEJ !USUŃCIE! TEN TEMAT biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.