otóz mam pytanie czy da sie jakso zrobic zeby w master league mozna bylo ustawiac stroje przed meczem jak w pes6? bo szlak mnie trafia jak gram mecz a ja mam białe stroje i przeciwna druzyna tez albo czarne;/;/ plis help
JuveR
Jan 28 2008, 18:49
Na razie chyba nie ma takiej opcji. Też już mnie szlag trafia jak gram np. Juventusem ze Sieną. Obydwie drużyny w biało-czarne pasy. Normalnie super. Meczyk udało mi się zremisować bo dałem sobie na 5min. i starałem się jak najdłużej utrzymać przy piłce :/ Mam nadzieję że kitserver wyjdzie i będzie można zmieniać stroje
barman_2000
Jan 28 2008, 19:34
uuu, widze że panowie do tyłu są, kitserver jest już dobrych kilkanaście dni do pobrania i można sobie zmieniać stroje na jakie sie tylko chce
shady1990
Jan 28 2008, 21:13
scaigłem ten --------> kitserver-710i
i nie działa ...pisze succes ...
zarzuci ktos linkiem do dobrej wersji ks ????
JuveR
Jan 28 2008, 21:49
Cytat(barman_2000 @ Jan 28 2008, 19:38:17)
uuu, widze że panowie do tyłu są, kitserver jest już dobrych kilkanaście dni do pobrania i można sobie zmieniać stroje na jakie sie tylko chce
O tym to akurat wiem Tylko że tak czy siak on mi nie działa. Jak chciałem włączyć PESa to wyskakiwał mi błąd i co ciekawe gdy wróciłem do starego kitservera to błąd dalej wyskakiwał No i musiałem przeinstalować PESa
shady1990
Jan 29 2008, 18:09
dobra juz działa mi kitserver i moge zmieniac stroje :D wkoncu moge normalnie grac bez wkurzania sie ze maja takies ame stroojje temat do zamkniecia;)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.