Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zagubiony Komentarz...
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Problemy z edycją
mdk66
Otóż zakupiłem dziś PESa 2008. Siadam wygodnie przed kompem, instaluje... Włączam mecz... A tu zdziwko: nie ma komentarza. Widziałem, że ktoś miał podobny problem, lecz nikt mu nie pomógł... Czy ktoś wie o co kaman? Proszę o w miare szybką pomoc.

Pozdro.
Credt
Cytat(mdk66 @ Jan 28 2008, 17:04:57) *
Otóż zakupiłem dziś PESa 2008. Siadam wygodnie przed kompem, instaluje... Włączam mecz... A tu zdziwko: nie ma komentarza. Widziałem, że ktoś miał podobny problem, lecz nikt mu nie pomógł... Czy ktoś wie o co kaman? Proszę o w miare szybką pomoc.

Pozdro.

Sam miałem z tym problemy, zresztą sporo osób je ma wink.gif Pisałem kilka dni temu na Pro-Evo (mam nadzieję, że to słowo jest u Was dozwolone biggrin.gif ), ale aktualnie znowu się coś kisi, więc:
1. Wchodzisz w Panel Sterowania -> Dźwięki i urządzenia audio.
2. W zakładce Głośność wybierasz "podkategorię" Ustawienia głośników i klikasz Zaawansowane...
3. Zmieniasz ustawienie na Wolnostojące głośniki stereo.

Komentarz wróci, ale w PESie będziesz miał standardowy dźwięk 2.0. Nie martw się jednak - poza grą (tj. podczas słuchania muzyki, filmów czy innych gier) wszystko będzie tak, jak stworzyła natura wink.gif
mdk66
Dzięki chłopie, jesteś wielki.
Komentarz wrócił.

Pozdro!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.