Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nagranie Edytowanego Pes 2008
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Other Edit
herubq3
Cześć che sobie nagrać pes 2008 na 8gb płyte ale moge tak zrobić aby zamienić cv_0 itp ?
Zebym mógł potem nagrac zamieninego pes 08 że gdy zaistaluje pes 08 to odrazu z patchem ?
Pytam się bo szkoda mi płyty za 10 zł
Ronald
No wiesz nie wiem o co Ci chodzi bo nie zrozumiałem. Ale z mojej strony odpowiedź (intuicyjna) brzmi NIE.
Hojrak Red Devil
Cytat(herubq3 @ Jan 28 2008, 15:10:13) *
Cześć che sobie nagrać pes 2008 na 8gb płyte ale moge tak zrobić aby zamienić cv_0 itp ?
Zebym mógł potem nagrac zamieninego pes 08 że gdy zaistaluje pes 08 to odrazu z patchem ?

Wydaje mi się że nie, bo ja coś takiego próbowałem z Pes 6 zrobić i potem mi się nie chciało zainstalować
Cytat
No wiesz nie wiem o co Ci chodzi bo nie zrozumiałem. Ale z mojej strony odpowiedź (intuicyjna) brzmi NIE.

Już chyba prościej tego sformułować nie mógł...
norek
Cytat(herubq3 @ Jan 28 2008, 15:10:13) *

Oczywiscie ze mozesz. Podmien plik cv_0 w folderze ktory znajduje sie w obrazie plyty. Nagraj na plyte. Podczas procesu instalacji bedzie kopiowany cv_0 ktory obecnie znajduje sie na plycie. Identycznie miala sie sprawa w pes6 takze sadze ze i tutaj nie bedzie problemu.Pozdro.

Ronald jak nie wiesz o co chodzi to poprostu nacisnij krzyzyk w prawym gornym rogu ekranu i sie nie wypowiadaj.
herubq3
Ok dziękuje za odpowiedzi jednak zaryzykuje
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.