Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Pes 6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Kerzhakov9
Witam !
Mam pewien problem z Pesem otóż to dziś przyszedł do mnie kumpel z oryginalnym Pesem,zainstalowałem,ściągnąłem kitserver i ściągnąłem jeden stadionik bodajże Hannoveru,odpalam grę wszystko dobrze ustawiliśmy mecz ja na klawiaturze a on na padzie włączyłem mecz a tu patrze dźwięk spóźniony gdy mam akcję i nie trafie w bramkę to dźwięk jest dopiero gdy bramkarz wykopie piłkę,chodzi mi o komentarz i dźwięk z gry czyli strzał itp.

Czy ktoś miał podobny problem ?

PS.Gdy usunąłem kitserver dalej tak samo było :/
Ronald
Ja mam ten problem od dawna, oj bardzo dawna. Raz dzwięk jest raz go nie ma. Ale się przyzwyczaiłem jednak niestety nie wiem jak Ci pomóc.

PS Wydaję mi się, żę apogeum tego "bezdzwięku" gra u mnie osiąga kiedy ściąga się właśnie baza wirusów do antywirusa.
Kerzhakov9
Szkoda że nie wiesz ale kiedy miałem PESA jeszcze przed wyjściem 2008 to gra działała bez problemu i nie była oryginalna a teraz oryginał i nie działa :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.