Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tricki Pes2008 Ps2
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Hitmanek
Witam, postanowiłem założyć ten temat bo jakby nie było PES2008 na Ps2 to Pes2008. Wszyscy wiemy że Gameplay i grafika jest z PES06, no i teraz mam takie pytanie, czy zaaplikowano do gry jakieś nowe triki? jeśli tak to jakie? a jeśli nie to czy może są wszystkie, które były w Pes6?

Interesuje mnie też strzał przewrotką, mianowicie...jak się go wykonuje? o_O Miałem trochę skopane ustawienia na komputerze w PES 6 i teraz za bardzo nie wiem, który klawisz jest odpowiedzialny za podbicie. Tzn. przyjęcie r2.gif tyłem do bramki i strzał?

Poza tym, jak wykonuje się balans ciałem? Moja przygoda z Pes to były raczej epizody ale teraz wziąłem sie ostro do grania i za bardzo nie łapie się w tych wszystkich bajerach rowerach tongue.gif

Pozdrawiam i dziękuje serdecznie za wszelką pomoc, no w końcu od czegoś trzeba zacząć tongue.gif
MakssPl
Przewrotka była już w 6!
Hitmanek
tak, a jak się ja robi? nigdy sie nad tym szczerze mówiąc nie zastanawiałem, jakoś samo nieraz wychodziło
MakssPl
Piłka musi "najść" zawodnikowi... po prostu wtedy naciskasz strzał!
Hitmanek
Samo jakoś w końcu wyszło! xD No dobra, ale mam pytanko da się naprawdę instalować patche do PES08 na Ps2 czy to bujda na resorach?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.