Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Online
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
sergio211
Witam wymieniłem specjalnie kompa do gry w pesa online a tu dupa dzisiaj przyszła gra i nie moge grac po sieci a mianowicie nie moge sie z nikim połączyć "brak dostepu z powodu innego urzytkownika Nie udalo polaczyc sie z przeciwnikiem" dodam ze zainstalowalem patcha 1,20 i nic nie pomoglo prosze o pomoc i zgory dziekuje pozdro
MakssPl
A próbowałeś założyć pokój?? zainstaluj patcha pl z gram.pl i sprobuj zagrac z kims z Polski... np. ze mną... możemy się umówić! GG:1182397!
sergio211
dzieki za pomoc zainstalowalem jeszcze patcha 1,10 udalo mi sie rozegrac polowe szybkiego meczu bo nadal lipa zeby sie z kims w pokoju polaczyc a jak zakladam pokuj to nie wiem jak powinno byc mam na czarnym tle napis ze prosze czekac za przeciwnikiem ale nikto sie nie dolacza pewnie cos jest nie tak w 6czesci zopelnie inaczej wygladal zalozony pokuj pozdro
sergio211
Kurde ty;e fachowcow i nikt nie umie pomoc sad.gif
crash5
Wróć do PES6 jak tak Tobie zależy na Online.
sergio211
jak masz tak odp to sie nie udzielaj lepiej
MakssPl
Masz takie problemy grając z Polakami??
sergio211
Witam z tamtym problemem sobie poradzielem juz a mam inny teraz rozlacza mnie jak gram mecza a najdziewniejsze jest to ze ja wygrywam ten mecz walkowerem zdjecie
sergio211
to ponownie ja moze komus pomoge bo doszlem do tego co zrobic by sie tak nie dzialo a mianowicie instalacja visty pomogla i gra chodzi bez problemu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.