Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Ronald
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Ronald
Witam wszystkich. W serię Pro Evolution Soccer gram od wielu lat. Od jakiegoś czasu próbuję robić twarze do sprawdzonej szósteczki. Oto jedna z nich (nie jest to pierwsza).

YAYA TOURE preview

HAIR by Mystiq

... no dobra urzyłem również modelu Mystiqa jednak "edycji" uległa znaczna cześć twarzy mianowicie usta, oczy, uszy, a także mapowanie. Pozostawiłem kształt twarzy gdyż Facemaker z Francji wykonał ten element fantastycznie.

Proszę, o komentarze. Z góry thx.
Damian.
Mordka dobra , ale jak wiadomo na modelu Mystiq'a. Tak daleko nie zajedziesz i mało się nauczysz ... Rób modele od 0 a będzie dobrze
Pozdr
Paput
5/10 bo robiłeś na modelu mystiqa.
Rób swoje modele bo tak to przeważnie zawsze ci będą wychodziły dobre twarze jak będą na modelach najlepszych facemakerów. dry.gif
Ronnie-10
Ocenie Twoja Prace jesli to bedzie twarz zrobiona od 0 przez Ciebie....inaczej nie ma sensu robic fejsow...nie na tym to polega...czekam na mordke.pozdrawiam
Ronald
YAYA TOURE final (model based on Mystiq)

HAIR by Mystiq (edited)

Dałem też tego od Mystiqa aby pokazać, że jednak "trochę" bawiłem się w modelu.

Sory, że wykorzystałem model Mystiqa. Obiecują, że następnym razem zrobię własny model.
ryba
Cytat(Ronald @ Jan 22 2008, 18:16:00) *
YAYA TOURE final

Dałem też tego od Mystiqa aby pokazać, że jednak "trochę" bawiłem się w modelu.

Sory, że wykorzystałem model Mystiqa. Obiecują, że następnym razem zrobię własnym model.

Twarz calkiem niezle wyglada jak na poczatek,a co do tego bazowania sie na modelu innego facemakera to nie ma zadnego problemu,jezeli tylko podpiszesz nikt nie powie Ci zlego slowa tongue.gif
bobex77
na poczatek duzy plus za to ze zaznaczyles na samym poczatku ze korzystales z modelu mystiq'a.. to sie ceni.
Sprobuj jednak stworzyc cos wlasnego wink.gif
__
choc model calkiem przyzwoicie przerobiony to
bmp w tej twarzy kuleje- z lewej strony zielone i reszta nieco żółcią zalatuje..
d-note
Jak narazie oK tongue.gif Tylko gdybyś zaczął robić modele od początku to by było już lepiej wink.gif
demiano7
No, mimo iż na nie swoim modelu to itak praca naprawde dobra wink.gif pracuj tak dalej wink.gif pozdro
Ronald
PAPA BOUBA DIOP preview

Obiecuję, że poprawię jednak miałem ciężki dzień i ledwo dokończyłem tą "twarz". Proszę o komentarze.
demiano7
Myśle że skoro ledwo ją dokończyłeś to nie musiałeś jej wrzucać... mogłeś poczekać na powrót weny ;P a tak serio to on ma takie plamy na ryjku czy tak spaskudziłeś bmp? pokażesz fotke bo nie moge tak ocenić (nie kojarze zbytnio jego twarzy sad.gif )
Użyj tej foty, bo nie jest ani trochę podobny.

Paput
Średni face.
BMP słabe, ale model BDB wydaje mi się że wnowu komuś podkroiłeś. dry.gif
P0ZDR0
Ronald
Cytat(alter @ Jan 24 2008, 16:55:59) *
Użyj tej foty, bo nie jest ani trochę podobny.

Ale ja użyłem tej foty.

Co do Ciebie Paput to bez komentarza.
Ronald
Sory, że post pod postem ale daje update mojej "twarzy" (nie mojej tongue.gif ale tego co "stowrzyłem")

PAPA BOUBA DIOP update

demiano7
Jest lepiej ale pare rzeczy trzeba poprawić... brwi poszerz, czoło troche za bardzo zmarszczyłeś,aha cała twarz albo tylko usta (nie jestem pewien) nieco obniż... pozdrawiam wink.gif
P.S. bym zapomniał wink.gif lewa strona szczęki nieco kwadratowa... ale poprawa jest jak najbardziej widoczna...
.:CR7:.
za ciemne bmp. Rozjaśnij je trochę. I rób screeny na rozdziałce 1024*768, detale High.
pozdrawiam
Ronald
Przecież to jest w rozdzielczości 1024*768 i na HIGH, no chyba, że zapomniałem zmienić... Ale dzięki
szołpas
Cytat(Ronald @ Jan 24 2008, 23:06:45) *
Przecież to jest w rozdzielczości 1024*768 i na HIGH, no chyba, że zapomniałem zmienić... Ale dzięki

elo Stepover smile.gif morda słaba wez go najpierw dobrze zmapuj bo nawet to Ci słabo idzie wink.gif
Ronald
PAPA BOUBA DIOP ver. 2 preview

HAIR by don rxf (edited)
demiano7
powiem krótko... O MAMO biggrin.gif wyjebany Ci wyszedł! podchodziłeś do niego pare razy i za każdym razem było coraz lepiej ale teraz jest kolosalnie odjebana ta praca... mam nadzieje że wskoczyłeś na ten pułap na stałe! bardzo dobre bmp i zajebisty model! ja osobiście nie wiem czy coś do poprawki bo aż tak sie nieznam ale wiem że jeszcze pare takich prac i drzwi do zaawansowanych staną otworem ;P brawo
bobex77
Cytat(Ronald @ Jan 26 2008, 01:04:18) *

HAIR by don rxf (edited)

znacznie lepiej wink.gif
Ronnie-10
ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif Zajebista Morda!!!Tak trzym....pozdrawiam..
bartek-brt
Cytat(Ronald @ Jan 26 2008, 01:04:18) *

HAIR by don rxf (edited)

Naprawde super, ale popraw bmp gdyż za bardzo sie świeci i mógłbys troszke zwęzić twarz.
d-note
W porównaniu ze wcześniejszymi face'ami to ta twarz jest na dobrym poziomie smile.gif
I ogólnie twarz ci wyszła tongue.gif
dj_adriano
o zaskoczyłeś mnie kolego fejs naprawde dobry trzymaj forme i zobaczymy co będzie dalej
Damian.
Mordka hmm..... bardzo dobra smile.gif
IMO weź inne włoski .
Pozdr wink.gif
Pelas
bardzo dobra mordka..smile.gif
więcej takich prac..:

Cytat
powiem krótko... O MAMO biggrin.gif wyjebany Ci wyszedł! podchodziłeś do niego pare razy i za każdym razem było coraz lepiej ale teraz jest kolosalnie odjebana ta praca... mam nadzieje że wskoczyłeś na ten pułap na stałe! bardzo dobre bmp i zajebisty model! ja osobiście nie wiem czy coś do poprawki bo aż tak sie nieznam ale wiem że jeszcze pare takich prac i drzwi do zaawansowanych staną otworem ;P brawo

czyżby lizanie dupy było twoim hobby?? no jeśli tak to rób to troche dyskretniej bo się niedobrze robi jak się czyta takie posty..: <błe>

no dobra z lizaniem dupy mnie poniosło.(może troszkę) nazwijmy to podlizywaniem:)
demiano7
Słuchaj kolego... jak coś do mnie masz to pisz na pw a nie robisz śmitnik w temacie... Nie będe sie już wypowiadał o lizaniu dupy bo ostatni raz dużo mnie nauczył... Pokazujesz takim czymś jaką masz kulture... Jak mi sie fejs podoba to pisze co myśle a Ty moich komentów czytać nie musisz... A za obrażanie innych powinieneś dostać procenty i jak norek jest sprawiedliwy to Ci je "podaruje"... pozdrawiam
Jacmen
Cytat(Pelas @ Jan 26 2008, 12:03:12) *
bardzo dobra mordka..smile.gif
więcej takich prac..:

czyżby lizanie dupy było twoim hobby?? no jeśli tak to rób to troche dyskretniej bo się niedobrze robi jak się czyta takie posty..: <błe>

To chyba jego sprawa jak ocenia prace, mi też się mordka podoba ale nie powiem że jest wyjebista. Jeżeli liżesz komuś dup* 'Pelas' to rozumiem ale nie musisz o to oskarżać innych. Pozdrawiam i życzę miłego lizania, co do mordy zrobiłeś duże postępy Ronald wink.gif
Ronald
PAPA BOUBA DIOP final

HAIR by don rxf (edited)

DOWNLOAD
Rafciu666
Bardzo dobra twarz. Dzieki za downa wink.gif
potter
No i super, ze gracz z Premeirship ktorego nie bylo biggrin.gif
demiano7
Zassałem i jestem bardzo zadowolony botego gracza nie było a ta morka jest bardzo dobra... bardzo dobry profil... trzymaj forme wink.gif
Rafciu666
Był ale ten jest o wiele lepszy... smile.gif
Ronald
Dziękuję za wszystkie komentarze, których było i tak dużo zważywszy na mnie tongue.gif

ARTUR BORUC preview (model based on bartek-brt)

HAIR by bartek-brt

W końcu udało się mi zrobić normalne, porządne jak na mnie bmp, komuś może się wydawać, że to w ogóle, jest twarz naszego bartka. Jeśli ktoś tak stwierdzi to jutro daje mało porównanko włącznie z bmp i modelem bo włosów nie przerabiałem, mam natomiast nadzieję, że może uda mi się zrobić samemu.

bartek nie gniewaj się, że wziąłem (ale trochę przerobiłem) twój model.

Komentujcie, mówcie co poprawić i powiedzicie czy opłaca się robić włosy.

myk myk pozdro myk myk
norek
Cytat(Ronald @ Jan 30 2008, 00:51:31) *
Dziękuję za wszystkie komentarze, których było i tak dużo zważywszy na mnie tongue.gif

ARTUR BORUC preview (model based on bartek-brt)

HAIR by bartek-brt

W końcu udało się mi zrobić normalne, porządne jak na mnie bmp, komuś może się wydawać, że to w ogóle, jest twarz naszego bartka. Jeśli ktoś tak stwierdzi to jutro daje mało porównanko włącznie z bmp i modelem bo włosów nie przerabiałem, mam natomiast nadzieję, że może uda mi się zrobić samemu.

bartek nie gniewaj się, że wziąłem (ale trochę przerobiłem) twój model.

Komentujcie, mówcie co poprawić i powiedzicie czy opłaca się robić włosy.

myk myk pozdro myk myk

Nie ma tutaj co komentowac. Cala robote odwalil Bartek, Ty wprowadziles kilka kosmetycznych zmian i wrzuciles na model gorsze bmp.
Ronald
Człowieku nie rób mi syfu w temacie. Model bazowany - napisałem, włosy - napisałem czego ty chcesz. Tak w ogóle to on jest zaawansowany i zrobił masę świetnych twarzy więc mi nie wyskakuj z takim tesktem jakbym był niewiadomo kim. Bmp słabe? Ok pewnie masz rację, ale porównaj sobie w moimi poprzednimi. Jak masz pisać coś takiego to może najepiej nie pisz w ogóle.

Ja nie próbuje broń Boże przebić bartka bo z moimi "umiejętnościami" to niemożliwe.

PS more comments...
Hojrak Red Devil
Cytat(Ronald @ Jan 30 2008, 11:44:07) *
Człowieku nie rób mi syfu w temacie. Model bazowany - napisałem, włosy - napisałem czego ty chcesz. Tak w ogóle to on jest zaawansowany i zrobił masę świetnych twarzy więc mi nie wyskakuj z takim tesktem jakbym był niewiadomo kim. Bmp słabe? Ok pewnie masz rację, ale porównaj sobie w moimi poprzednimi. Jak masz pisać coś takiego to może najepiej nie pisz w ogóle.

PS more comments...

Co się tak denerwujesz, jeżeli nie potrafisz przyjąć słów krytyki to po co wystawiasz swoje prace na forum ?? , a tak w ogóle to norek ma racje..
Pozdro smile.gif
Pelas
Cytat

PS more comments...

człowieku przyjmij krytyke na klate i nie unoś się..:
póki co muszę niestety zgodzić się z Norkiem..:
Pracuj i staraj się nie bazować na czyichś modelach.. to tyle odemnie..smile.gif
Ronald
Bez komentarza. Zrobie swój model jak to już nawet komuniści jacyś niewiadomo co nie pozwalają bazować na czyimś modelu.

pozdrawiam % które wlecą na moje konto bonusowe.
Orange_91
Cytat(Ronald @ Jan 30 2008, 11:59:56) *
Bez komentarza. Zrobie swój model jak to już nawet komuniści jacyś niewiadomo co nie pozwalają bazować na czyimś modelu.

pozdrawiam % które wlecą na moje konto bonusowe.

Dziwie Ci się co to za przyjemność bazować na czyimś modelu i jeszcze w dodatku oczekujesz pochwał. Zrób coś sam i sie tym pochwal bo taki sposób robienia twarzy mija się z celem.
Ronnie-10
Dobra dajcie juz chlopakowi spokoj...osobiscie nie widze niczego zlego w korzystaniu z modelu innego usera...ale podzielam tez zdanie innych-zrob wlasny fejs od 0 i wtedy wszyscy zobacza czy bedzie z Ciebie cos...Boruc prezentuje sie niezle...pozdrawiam..
szołpas
Człowieku przecież ty nic przy nim praktycznie nie zrobiłeś oprócz bmp (ktore i tak jest gorsze) i na dodatek zle dopasowałes włosy smile.gif wez lepiej zeedytuj posta i napisz face i hair by bartek-brt ;p bo tak jak mowilem zrobiłes tylko BMP wink.gif
pozdro:)
@Ronnie no oczywiscie ze nic nie szkodzi, jezeli oczywiscie podpiszesz ze korzystałeś z czyjegoś modelu (;
zywul

Jeśli zrobisz własnego face'a wtedy ocenię. Kuma czy nadal nie??
Ronald
A nie oceniajcie sobie wielkie mi halo. To nie moja twarz tylko twarz Artura Boruca miała być.
Damian.
Bazuj na modelach innych facemakerów , tyle ile tylko chcesz , ale napewno nie wyjdzie ci to na dobre.
Co do mordki to dobra, ale ty mało co w niej ruszyłeś IMO
Powodzenia
Pozdr wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.