Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Liga Winning Eleven 8 International
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Arkusz
Potrzebuje jednej osoby do mojej ligi WE8 Int.
www.ligawe8.prv.pl
Po szczegòły uderzajcie na GG
proszę nie kausjcie tego tematu smile.gif
bits
jak ktoś chce grać w lige we2002 a nie zdążył do ligi issonline to zapraszam do mnie a oto adres http://soccer-pl.xt.pl
•volvo
bits --> Jedna rada: popraw błędy ortograficzne na stronce, bo pod tym względem jest fatalnie :roll:
bits
a jak wygląda? z wyglądu też do bani
Jocker
Moim zdaniem to z wyglądu jest dobrze :wink:
bits
błędy ort poprawione. Myślałem że strona jest do bani ale dzięki za komplement
•volvo
Cytat
błędy ort poprawione. Myślałem że strona jest do bani ale dzięki za komplement

Hmm ....

Nareście koniec pracy !!!
Właśnie skączyłem prace nad serwisem Soccer (pl) ktòry będzie o Pes'ie 4 i lidze We2002.
Będzie liga We2002 do ktòrej można się już dzisiaj się zapisywać.
Na stronie będzie też dużo plikòw i informacji związanych z oboma grami.
Toturiale
Dowland

To tak na pierwszy rzut oka ...
bits
mam już poprawione i myśle że jest dobrze (robione prze worda) po prostu zapomiałem wrzucić poprawek na serwer a ty volvo95 co ty taki ortograficzny jesteś???
StraY
volvo daje ci tylko dobre rady wink.gif lepiej jak on teraz niż jakby ktoś miał wejść z chęcią zapisania się do ligi, ale po przeczytaniu paru fragmentòw strony wyszedłby wink.gif
kemot
Nie no teraz wychodzi na to ze za bardzo ortograficznym nie mozna byc bo to obciach? Kurwa czytac ksiazki barany, i dysleksja (itd) sie nie zalsaniac lenie...
norek
polskiego sie dobrze nauczyc!!! tongue.gif
•volvo
Bits - nie gram w WE2002, ale jakbym chciał sie zapisać do ligi i zobaczyłbym takie błędy to bym zrezygnował. Czemu? Dlatego, że jak jest tyle błędòw to widać, że jest to robione "na odwal sie". Autorowi nawet nie chciało sie zerknąć na stronke jak to wszystko wygląda ...

"Chciałbym was prosić o przesyłanie na adres [email protected] wszystkich nie
Działających linkòw, ponieważ strona nie dawno startowała, co jest powodem
Dużej pracy i mogłem przez przypadek pominąć albo źle napisać link. Bardzo
Was o to proszę, bo chce żeby moja strona była jak najlepiej skonstruowana."
siano
fajnie, ze cos sie dzieje na scenie,
poczatki zawsze sa trudne, tak wiec zycze panom milej i owocnej pracy smile.gif

co do obu stron, to lepsza wydaje mi sie http://www.ligawe8.prv.pl/ , ma przynajmniej przejrzyscie napisany kod i nie razi bledami ortograficznymi.
drako1
Powodzenia w lidze Arkusza:) Codziennie zmiania zespoly i uzytkownikòw,zamyka lige ,potem otwiera itp.Jednym słowem "strata czasu"
culles
A'propos dysleksji, mòj kumpel ostatnio napisał coś takiego:

-GO
Arkusz
Potrzebuję jednej osoby z dobrym łączem, uwaga wolny Juventus, więc to dobry team!! www.ligawe8.prv.pl - co myślicie o stronie i lidze :?: biggrin.gif biggrin.gif
snake
Ja myśle że granie w PES4 online jest spieerdolone na maxa. Ale popiera wszelkie akcje organizowania lig. Byle nie IO smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.