Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kapa Cup Ii Edition By Przemoo And Tristan
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Turnieje WE2002 online
Stron: 1, 2
Przemo
Witam.

Postanowilismy z Tristanem rozpoczac zapisy do drugiej edycji Kapa Cup
grupa A-----M----GZ-----GS-------P
1.Kostek------8----25------9----20
2.Przemoo---8----25------7----18
3.Tristan------8----12----20------9
4.ptakms-----8-----13----21-----4
5.Taz---------8-----7-----25------0

grupa B--------M----GZ-----GS----P
1.Iras ---------6----20------10----13
2.lukasso------6----10------13-----9
3.Bushmen----6----11------13-----8
4.Bakel--------6-----8------13------3

grupa C--------------M-----GZ-----GS----P
1.marky_ramone-8-----18-----10----18
2.Arek 182--------8------17----11-----12
3.maslo_p----------8-----13-----14-----11
4.Kusik-------------8------13-----13-----8
5.zagroo------------8------6-----19------5

14 zawodnikow : 2 grupy po 5 zespolow oraz 1 grupa po 4 zespolow - awans po 2 z kazdej i dwoch najlepszych 3. zespolow z danych grup ( jako ze jedna grupa ma mniej zawodnikow to przykladem z eliminacji FIFA - nie licza sie wyniki z grup 5 osobowych z zespolem ostatnim danej grupy) - mam nadzieje ze rozumiecie wink.gif jak nie to rzeczywistosc wszystko wyjasni wink.gif

3. faza - cwiercfinaly - po losowaniu mecz i rewanz

4. faza - polfinaly - mecz i rewanz

5. Final i mecz o 3 miejsce ( jeden mecz )

ROZSTAWIENIA - rozstawieni w grupach sa czterej zawodnicy z 1. edycji ( Przemoo, Bushmen, lukasso i zagroo) oraz postanowilem chyba z jasnych przyczyn dac nastepne 3. rozstawienia zawodnikom : Bakel, Iras i kusik ( bo pierwszoligowcy zasluzeni wink.gif

Losowanie przeprowadzone zostanie za chwile
po czym zaczne rozlosowywac zespoly.

oto podzialy na zespoly wylosowane przez arka 182 prozniaka

1. Przemoo - japonia------------GG: 3414615
2. Bushmen - chile--------------GG: 9038848
3. ptakms- iran------------------GG: 6111170
4. zagroo - rumunia-------------GG: 8405208
5. tristan - bulgaria--------------GG: 10148323
6. sufer - szkocja----------------GG: 3856092
7. lukasso - paragwaj-----------GG: 4485209
8. Bakel - ukraina---------------GG: 4191885
9. maslo-p - finlandia-----------GG: 10986479
10.Arturo3H - belgia------------GG: 7277408
11.boleks - polska--------------GG: 10293509
12.tyran - korea----------------GG: 4776175
13.kostek - norwegia-----------GG: 6754976
14.switek - rosja----------------GG: 4575629
15.rogas - australia-------------GG: 7431429
16.kusik - irlandia--------------GG: 2279236
17.malas - ghana---------------GG: 6830019
18.Arek182 - kolumbia---------GG: 4415516
19.Iras - szwajcaria------------GG: 7641562
20.marky_ramone-tunezja----GG: 8727414
21.pawjel - usa-----------------GG: 9431365

Gramy dwa mecze, wyniki wpisujemy oczywiscie tutaj.Mysle ze bedzie ciekawie .. Milo by bylo zobaczyc rowniez obszerne i ciekawe opisy meczow. Wczujcie sie w dziennikarzyne wink.gif Zaczynamy. Termin do niedzieli godziny 23-59
powodzenia...
lukasso
4485209
Bakel
Bakel
4191885
maslo-p
maslo-p

gg:10986479
zagroo
potwierdzam swoj udzial w turnieju wink.gif
Arturo3H
Arturo3H 7277408
boleks

boleks

gg: 10293509
tyran

tyran

gg: 4776175
kostek
kostek
gg://6754976
switek
switek 4575629
Bieszczady: http://wypoczynek.turystyka.pl/bieszczady.html
rogas
rogas 7431429
kusik
kusik
2279236
malas
Malas
gg:6830019
mati
mati

5634545
Przemo
jako ze wielu jest tutaj studentow ( w tym ja) turniej rozpoczniemy w polowie lutego .pozdrawiam
mati
Cytat(Przemo @ Jan 30 2008, 19:03:22) *
jako ze wielu jest tutaj studentow ( w tym ja) turniej rozpoczniemy w polowie lutego .pozdrawiam

sKREśLCIEMNIE Z LISTY
Przemo
spoko wink.gif
arek182
arek 182 - 4415516
>Iras<
Iras

gg: 7641562
sufer
potwierdzam udział
Przemo
ok jeszcze jedna osoba i robimy 4 grupy po 5 zawodnikow. zastanawiam sie jak rozwiazac problem awansow by bylo wiecej niz 2. osoby z grupy ale sie wymysli. dzieki kostek za pomoc wink.gif
marky_ramone
marky_ramone

8727414
pawjel
pawjel
gg:9431365
Przemo
Witam.
Nadszedl czas rozpoczecia drugiej edycji pucharu Kapa Cup.Postanowilem zamknac liczbe na 21 i sie glowilem jak tu to podzielic na grupy i wymyslilem tak zeby bylo ciekawiej, kila faz mianowicie :

1. faza - mecz i rewanz

21 zawodnikow :7 grup po 3 zespoly - awans po 2 z kazdej

2. faza - mecz i rewanz

14 zawodnikow : 2 grupy po 5 zespolow oraz 1 grupa po 4 zespolow - awans po 2 z kazdej i dwoch najlepszych 3. zespolow z danych grup ( jako ze jedna grupa ma mniej zawodnikow to przykladem z eliminacji FIFA - nie licza sie wyniki z grup 5 osobowych z zespolem ostatnim danej grupy) - mam nadzieje ze rozumiecie wink.gif jak nie to rzeczywistosc wszystko wyjasni wink.gif

3. faza - cwiercfinaly - po losowaniu mecz i rewanz

4. faza - polfinaly - mecz i rewanz

5. Final i mecz o 3 miejsce ( jeden mecz )

ROZSTAWIENIA - rozstawieni w grupach sa czterej zawodnicy z 1. edycji ( Przemoo, Bushmen, lukasso i zagroo) oraz postanowilem chyba z jasnych przyczyn dac nastepne 3. rozstawienia zawodnikom : Bakel, Iras i kusik ( bo pierwszoligowcy zasluzeni wink.gif

Losowanie przeprowadzone zostanie za chwile
po czym zaczne rozlosowywac zespoly.

oto podzialy na zespoly wylosowane przez arka 182 prozniaka

1. Przemoo - japonia------------GG: 3414615
2. Bushmen - chile--------------GG: 9038848
3. ptakms- iran------------------GG: 6111170
4. zagroo - rumunia-------------GG: 8405208
5. tristan - bulgaria--------------GG: 10148323
6. sufer - szkocja----------------GG: 3856092
7. lukasso - paragwaj-----------GG: 4485209
8. Bakel - ukraina---------------GG: 4191885
9. maslo-p - finlandia-----------GG: 10986479
10.Arturo3H - belgia------------GG: 7277408
11.boleks - polska--------------GG: 10293509
12.tyran - korea----------------GG: 4776175
13.kostek - norwegia-----------GG: 6754976
14.switek - rosja----------------GG: 4575629
15.rogas - australia-------------GG: 7431429
16.kusik - irlandia--------------GG: 2279236
17.malas - ghana---------------GG: 6830019
18.Arek182 - kolumbia---------GG: 4415516
19.Iras - szwajcaria------------GG: 7641562
20.marky_ramone-tunezja----GG: 8727414
21.pawjel - usa-----------------GG: 9431365

zaraz dzielimy na grupy z Irasem

gr. A--------------------M-------BZ-------BS------P
1. Bakel----------------4-------10---------4------10
2. marky_ramone-----4--------6--------8--------7
3. boleks---------------4--------4--------8--------0

gr. B--------------------M-------BZ-------BS------P
1. maslo-p -------------2-------5---------4-------4
2. lukasso - ------------2-------4---------5-------1
3.rogas - australia

gr. C--------------------M-------BZ-------BS------P
1. zagroo --------------4--------5---------3-------6
2. Taz -----------------4---------7--------10-------5
3. pawjel ---------------4--------9---------8-------4

gr. D--------------------M-------BZ-------BS------P
1 Przemoo -------------4--------8---------2------9
2.Arek182 -------------4--------9---------6------9
3.malas ----------------4--------2--------11------0

gr. E--------------------M-------BZ-------BS------P
1Iras -------------------4-------13---------3------9
2.kostek ---------------4--------7--------12------6
3.Arturo3H ------------4---------4---------9------3

gr. F--------------------M-------BZ-------BS------P
1. tristan --------------4-------9--------5------9
2 Bushmen ------------2-------5---------5-------3
3.tyran ----------------2--------0---------4-------0

gr. G--------------------M-------BZ-------BS------P
1.kusik -----------------4--------7---------6-------7
2.ptakms ---------------4--------5---------7-------5
3.switek ----------------4--------7---------6-------4

Gramy dwa mecze, wyniki wpisujemy oczywiscie tutaj.Mysle ze bedzie ciekawie .. Milo by bylo zobaczyc rowniez obszerne i ciekawe opisy meczow. Wczujcie sie w dziennikarzyne wink.gif Zaczynamy. Termin do niedzieli godziny 23-59
powodzenia...

CZEKAM NA POTWIERDZENIE GRY PRZEZ PAWJELA GDYZ JEDYNY ZAWODNIK NIE Z LIGI 3 POSTY WIEC CHCIALBYM DOSTAC ZAPEWNIENIE NA MOJE GG 3414615

NO I CZEKAM NA ADMINA OD BAKELA W NAGRODE ZA LADNE STARANIE SIE wink.gif
Bakel
Bakel 2:1 boleks
boleks 1:2 Bakel

Potencjał tkwiący w zespole Ukrainy uwidocznił się już od początku meczu. To zawodnicy znad Dniepru dyktowali warunki gry. Prowadzenie żółto-niebieskim dał Szewczenko po strzale z 16 metrów. Strzelona bramka uspokoiła Ukraińców, którzy pomimo kilku dobrych szans nie podwyższyli prowadzenia. Do wyrównania doprowadził Krzynówek po atomowym uderzeniu tuż zza linii pola karnego. Trzy punkty zapewnił Szewczenko, kolejnym precyzyjnym strzałem pokonał Boruca.

Drugi mecz ułożył się dla Ukrainy jeszcze lepiej, gdyż dość szybko objęli dwubramkowe prowadzenie. Komfortową sytuację zepsuł nieco fatalny kiks jednego z obrońców, który wykorzystał Matusiak. Polakom nie udało się strzelić wyrównującego gola, pomimo okazji z których najlepszą zmarnowali tuż przed końcem uderzając w słupek.
Przemo
Panowie uszanujcie troche moja prace i wezcie sie za granie...
Taz
Gdyby ktos zrezygnowal z gry, chetnie zagram za niego rolleyes.gif

nick: Taz gg:8470827
Bakel
Bakel 1-1 marky_ramone

Słaby mecz Ukraińców, którzy tylko dzięki grze w przewadze zdołali uzyskać punkt w tym spotkaniu.

Bakel 5-1 marky_ramone

Dobra forma ofensywnej formacji zaowocowała pięcioma golami, z których trzy padły w ostatnim kwadransie meczu.

Dzięki za mecze. smile.gif
zagroo
zagroo - pawel 2:0

pawel - zagroo - 1:1

Dwa mecze praktycznie wygladaly tak samo ,walka w srodku pola ,mnostwo sytuacji ze strony USA ale mieli problemy ze skutecznoscia a zawodnicy z Rumuni skutecznie przeprowadzali kontry smile.gif
marky_ramone
marky_ramone 2:1 boleks
marky_ramone 2:1 boleks

dwa identyczne mecze, troche nudne, boleks mówi że ja pykam, pytam co to znaczy, odpowiada ze podaję, hmm to nie wiem co ja mam samymi strzałami i wrzutkami grać ? heh pozdrro
>Iras<
Iras 3:0 Arturo3H

Iras 2:0 Arturo3H
Przemo
jedna grupa juz skonczona. Szkoda ze tak dlugo trwalo rozpoczecie tego pucharu od zapisania i teraz nei mam jak dawac walkowerow wiec cierpliwie czekam, kto zostanie ostatni bez meczu za tego wchodzi pan Taz
kostek
Arturo3H 1:2 kostek
Pierwsza połowa pod dyktando Artura i to dość znacznie. W drugie strzelam dwa gole i wygram.

Arturo3H 3:2 kostek
Prowadziłem 2:1, jednak nie udało się. Dobry, wyrównany mecz. Gdyby nie zwichrowane celowniki naszych kopaczy wynik mógłby być x2.
kusik
kusik 2-1 ptakms

kusik 2-2 ptakms

kusik 1-2 switek

kusik 2-1 switek
switek
switek-ptakms 2-4
ptakms-switek 0-0
MMORPG
Przemo
Cytat(Taz @ Feb 26 2008, 00:45:04) *
Gdyby ktos zrezygnowal z gry, chetnie zagram za niego rolleyes.gif

nick: Taz gg:8470827

za sufera w grupie C wchodzi TAZ
Bakel
Gramy Panowie, gramy smile.gif
>Iras<
Iras 7-1 Kostek

Rywal dostał baty, grał lipnie.

Kostek 2-1 Iras

Tutaj rywal już cały posr... bo wiedział, że go mogę znowu pojechać to dał all def i wykopywał cały czas bale. Fartem strzelił 2 bramki, potem fartem nie stracił co najmniej 4...
kostek
Pierwszy mecz to co strzał Irasa to gol. Znaczna przewaga, nie miałem nic do powiedzenia. Widać było, że nie gram regularnie i zanim złapałem rytm to było w zasadzie po meczu...

Drugi?

Faktycznie, zagrałem defensywnie. 4-4-2B to straszny def... Większość piłek wybijałem, ale wolałem grać tak, niż znowu chycić piątkę.
Taką totalna przewagę miałeś? Hmmm, nie zauważyłem. Fakt, kilka strzałów minęło tym razem bramkę - nie jak w pierwszy meczu, strzał = gol.
Strzelam bramki fartem? To mnie rozwaliło... Normalne strzały. A twój gol? Nie wspomniałeś? Mój GK po otrzymania podania nie zdążył wybić, przejąłeś i do pustej gol... Bajeczna akcja! Czysta finezja! Na gg tak strasznie się żaliłeś, że nietrudno wysunąć wniosek, iż za dużo wygrywasz ostatnimi czasy...

Mimo wszystko dzięki za grę.
kostek
>Iras<
QUOTE(kostek @ Mar 3 2008, 20:23:34) *
Pierwszy mecz to co strzał Irasa to gol. Znaczna przewaga, nie miałem nic do powiedzenia. Widać było, że nie gram regularnie i zanim złapałem rytm to było w zasadzie po meczu...

Drugi?

Faktycznie, zagrałem defensywnie. 4-4-2B to straszny def... Większość piłek wybijałem, ale wolałem grać tak, niż znowu chycić piątkę.
Taką totalna przewagę miałeś? Hmmm, nie zauważyłem. Fakt, kilka strzałów minęło tym razem bramkę - nie jak w pierwszy meczu, strzał = gol.
Strzelam bramki fartem? To mnie rozwaliło... Normalne strzały. A twój gol? Nie wspomniałeś? Mój GK po otrzymania podania nie zdążył wybić, przejąłeś i do pustej gol... Bajeczna akcja! Czysta finezja! Na gg tak strasznie się żaliłeś, że nietrudno wysunąć wniosek, iż za dużo wygrywasz ostatnimi czasy...

Mimo wszystko dzięki za grę.
kostek

Jak już to nie "ostatnimi czasy" tylko od zawsze tongue.gif
Przemo
termin rozegrania grup do srody godziny 23:23 bo dluzej tak byc nie moze...
Taz
Taz(szkocja) 2-6 pawjel(USA)
W tym meczu praktycznie nie istnialem, szczegolnie pierwsza polowa byla tragiczna w moim wykonaniu, gdy w drugiej polowie wydawalo sie ze jest lepiej , przeciwnik wrzucil mi trzy bramki i bylo po meczu.
Taz(szkocja) 3-2 pawjel(USA)
W drugim meczu gralem o niebo lepiej, zmarnowalismy z rywalem sporo sytuacji,ale to po moich strzalach fotbolowka znajdowala sie czesciej w siatce, i dlatego wygralem.
Taz
Taz(szkocja) 1 - 1 zagroo(Rumunia)
W drugiej polowie tego meczu bramkarz rumunski szalal w bramce, i zakonczylo sie remisem.
Taz(szkocja) 1 - 1 zagroo(Rumunia)
Mecz walki, akcje ofensywne byly rozbijane przez defensorow zarowno szkockich jak i rumunskich.
Przemo
wczoraj doszlo do nie lada sensacji, i to w liczbie mnogiej
nasza gwiazda 1. ligi raz musiala uznac wyzszosc drugoligowicza , ktory w 12 spotkaniach tejze ligi zdolal wygrac jedynie raz :
Bushmen - Tristan 3-2
Tristan - Bushmen 3-2

chwilowa forma? czy nadchodzi wielki Diego???wink.gif

a jednak :
Tristan - tyran 2-0
tyran - Tristan 0-2

i Tristan zwycieza grupe.. pierwszy zwyciezca grupy, do tego nie typowany przed turniejem !!!
Przemo
Przemo - malas 2-0

do przerwy remis marnowane sytuacje ale tlumaczylem to tym ze wszyscy maja strzalki w dol ale kiedy karnego w 45 minucie zmarnowal jedyny z czerwona takahara to juz wybuchlem( nie trafil w bramke) na szczescie w drugiej polowie moja przewaga udokumentowana zostala dwiema bramkami

malas - Przemo 0-2
smutny Takahara z czerwonej strzalki zmienil sie na szara mimo to mialem caly atak znow zdolowany... i znow do przerwy 0-0
Oguro ktory mial z 6 setek i kazda z 3 metry obok bramki . Nakamura jedynie pol metra obok ze swoimi 3 setkami. Na szczescie takie asysty walil wprowadzony za takahare Maki ze Oguro cos musial strzelic... i strzelil dwie.

Dawno tak niefrasobliwie nie marnowali sytuacji napastnicy jak w tym dwumeczu ale momentami caly zespol gral nerwowo i szczegolnie w drugim meczu malas mogl cos ustrzelic.

w sumie nie jest zle. jest awans jak na 1. mecze po likendzie tez tworzylem sytuacji nie malo gorzej z wykonczniem wink.gif

I tym samym zostaly do rozegrania tylko dwa dwumecze plus grupa B - ktora dostala dodatkowy czas ze wzgledu na gips na rece faworyta tejze grupy lukasso. Totez losowanie grup bedzie przeprowadzone po zakonczeniu meczow Buszmena z tyranem i Arka 182 z malasem.

Mysle ze powoli czas na podsumowanie 1 fazy zmagan.
A w niej raczej bez niespodzianek. Osoby rozstawione awansowaly. Nie wiadomo jak wypadnie lukasso po kontuzji rzutujacej na zrecznosc konieczna do dobrej gry w WE.
Faworyci grup czyli Bakel, zagroo, Iras, kusik okazali sie najlepsi sposrod zawodnikow swoich grup. Sytuacja w grupie obroncy tytulu Przema raczej jasna ale bardzo prawdopodobne ze mimo 3. zwyciestw nie wygra on swej grupy[ wszystko wina taktyki z 7 obroncami Arka i dwoma oddanymi strzalami ( przy szesnastu Przema) i wynikiem 2-1 dla fana zespolu Blink 182 wink.gif].
sposrod drugich miejsc niespodzianek raczej nie ma. I marky_ramone jest wyzej w 2. lidze od boleksa, kostek 1. ligowicz a Arturo3h 2.ligowicz - i tu obstawialem mozliwosc niespodzianki ale bardziej doswiadczony kostek okazal sie lepszy. Natomiast ptakms w 2. lidze rowniez plasuje sie wyzej od switka. malas bedzie walczyl nie tylko o awans dla siebie ale o 1. miejsce dla Przema wink.gif, tak samo jak juz wczesniej wspomnialem tyran przystepuje z takiej samej pozycji co przystepowal Tristan w meczu z Buszmenem. Ten drugi potrafil wyraznie zwyciezyc, czy ta sztuka oda sie tyranowi ? tego dowiemy sie juz najpozniej do jutra godziny 23-23.
To by bylo na tyle czekamy na kolejne mecze i ruszamy z druga faza !!
lukasso
lukasso 2-2 maslo_p
maslo-p
maslo-p 3-2 lukasso
arek182
arek182 - malas 5-1
malas - arek182 1-2

Przemo
Buszmen Scholes dal ciala z panem tyranem.

Czekamy na mecze gr b. do 23-23 i tak jak bedzie sie tabela przedstawiala tak losuje druga faze.
Przemo
Mimo malej zamoty wylosowalem grupy drugiej fazy i zaraz wam pokrotce to wyjasnie:

grupa A-----M----GZ-----GS----P
1.Kostek------8----25------9----20
2.Przemoo----6----19------7----12
3.ptakms-----6-----7------15-----4
4.Tristan------6-----6-----20-----3
5.Taz---------2-----1------7------0

grupa B--------M----GZ-----GS----P
1.Iras ---------6----20------10----13
2.lukasso------6----10------13-----9
3.Bushmen----6----11------13-----8
4.Bakel--------6-----8------13-----3

grupa C-----------M----GZ-----GS----P
1.marky_ramone-8-----18-----10----18
2.Arek 182--------8------17----11-----12
3.maslo_p---------8-----13-----14-----11
4.Kusik------------8------13-----13-----8
5.zagroo-----------8------6-----19-----5

podzielilem zawodnikow na dwie grupy : zwyciezcow grup oraz drugich. do kazdej z grup losowalem po dwoch takich wlasnie. I dam przyklad Przy wylosowaniu Tristana i Przemoo wylosowalem Arka 182 - jednakze gral juz z zawodnikiem Przemoo w 1. fazie wiec zostawilem go i losowalem dalej, wylosowalem bushmena - lecz on niestety gral juz z Tristanem wiec zostawilem go i losowalem dalej.. taka zasada sie oto kierowalem.

po rozlosowaniu wedle tej zasady zostalo 2. zawodnikow kostek i kusik . Po pierwsze patrzylem na to gdzie moga grac ( czyli z kim juz grali i w jakiej grupie on jest), wiec ani kusik ( ze wzgledu na ptaka ms w gr a. i koszulki Polski ze swojego zdjecia ktora z nim wygralem ;p ) nie mogl grac w gr A. ani kostek w gr. B ( ze wzgledu na Irasa). Wylosowalem tak jak wyszlo. Gramy oczywiscie mecz i rewanz.

grac juz mozecie powodzenia dalej . i czekam na dokonczenie grupy B!

powodz
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.