Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Patchem
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Pixmanek
"YNWA Pro Evolution Soccer 2008 Patch - Version 1.0" - otóż po zrobieniu wszystkiego co było w readme, włączyłem PES'a i są herby, korki, ale nie ma strojów Angielskiej Ligi, ani normalnych nazw (narazie to zobaczyłem, bo włączyłem Angielską Ligę). Jak myślicie co muszę jeszcze zrobić?
Orange_91
Cytat(Pixmanek @ Jan 18 2008, 19:03:36) *
"YNWA Pro Evolution Soccer 2008 Patch - Version 1.0" - otóż po zrobieniu wszystkiego co było w readme, włączyłem PES'a i są herby, korki, ale nie ma strojów Angielskiej Ligi, ani normalnych nazw (narazie to zobaczyłem, bo włączyłem Angielską Ligę). Jak myślicie co muszę jeszcze zrobić?

Przeczytać jeszcze raz readme i sprawdzić co źle zrobiłeś w instalacji.
Pixmanek
Cytat(Orange_91 @ Jan 18 2008, 19:05:32) *
Przeczytać jeszcze raz readme i sprawdzić co źle zrobiłeś w instalacji.

Gorszego postu napisać nie mogłeś? Nie jestem idiotą, sprawdzałem parę razy.
Czekam na następne odpowiedzi.
damien25
11) Importing files box appears, followed by confirmation of importing completion.
12) "Do you wish to open the new file?" (or similar message) >Click NO
13) Wait for it to finish then close AFS Explorer.
14) Go to you C:/ProgramFiles/KONAMI/pes2008/img folder and move your original cv_0.img somewhere safe or rename it cv_0backup.img or something
15) Rename your cv_0new.img to cv_0.img

Stanołem na 11 i niewiem o co chodzi niech ktoś po polsku wytłumaczy od 11 Proszę
Pixmanek
Cytat(damien25 @ Jan 19 2008, 19:18:39) *
11) Importing files box appears, followed by confirmation of importing completion.
12) "Do you wish to open the new file?" (or similar message) >Click NO
13) Wait for it to finish then close AFS Explorer.
14) Go to you C:/ProgramFiles/KONAMI/pes2008/img folder and move your original cv_0.img somewhere safe or rename it cv_0backup.img or something
15) Rename your cv_0new.img to cv_0.img

Stanołem na 11 i niewiem o co chodzi niech ktoś po polsku wytłumaczy od 11 Proszę

Że to co się impotruje trzeba zaakceptować po zakończeniu.
NIkt nie wie co jest ? Ściągnąłem z tej strony koszulki do Ligi Angielskiej (bo pomyślałem że będzie działać), wgralem i też nie ma :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.