Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
maciasssssss
Prosze o pomoc z usunięciem '1' nad głowami zawodników
Mały ze mnie amator patchowania więc zgłaszam się do specjalistów:D
Bardzo prosze o pomoc i pilny kontakt. Z góry dziękuje:D

maciasssssss

maciasssssss
Prosze o pomoc z usunięciem '1' nad głowami zawodników
Mały ze mnie amator patchowania więc zgłaszam się do specjalistów:D
Bardzo prosze o pomoc i pilny kontakt. Z góry dziękuje:D

Kliknij, aby zobaczyć załącznik Kliknij, aby zobaczyć załącznik

[/quote]
Stepover
Musisz w meczu albo w treningu wziąć Player Settings później chyba A (zdaję się to co było square.gif w PES6 ale mogę się mylić) i później chyba sobie wybrać co ma wyświetlać.

EDIT:

A to do 6? No to mniej więcej tak jak napisałem.
maciasssssss
Przepraszam ale, tak już zrobiłem i nie widze efektów albo nie zrozumialem twojej rady i zrobiłem coś nie tak huh.gif

Mam prośbe a mógłbys zrobić screeny jak to robisz bo mi nie wychodzi happy.gif ?

Aaaa....i przypominam - jest to do Pes 6 biggrin.gif
Stepover
Ustawienia graczy są też podczas włączania meczu tak jak na screenie(Player Settings). Nie tylko podczas samego meczu czy trenigu. Sory za przeoczenie.

maciasssssss
Przepraszam ale chyba się nie zrozumieliśmy bo ja chcę usunąc ''1'' na głowami a nie ja zmieniać z ''Imion gracza'' na ''1'' wacko.gif
Rozumiesz o co prosze. Dz mellow.gif

Ja nie chcę tego:
Kliknij, aby zobaczyć załącznik

Tylko proszę o coś takiedgo laugh.gif :
Kliknij, aby zobaczyć załącznik

Stepover
O ludzie ale tam można wyłączyć. Imiona graczy są u mnie w grze ustawione dlatego tak jest na screenie. A zresztą rób co chcesz. Ja nie chce dostać % za OFFTOP próbując pomóc komuś kto chyba sam nie wie o co mu chodzi. Nara
maciasssssss
DALEJ PROSZE O POMOC.... rolleyes.gif

....BO JAK WIDAC PEWIEN '' Stepover '' CHYBA NIE ZROZUMIAŁ TEMATU I UDZIELAŁ ZBĘDNYCH RAD mad.gif

PROSZE KOGOS O POMOC! unsure.gif

ZGRywus
Tego chyba nie można zmienić, bo nigdy takiej funkcji nie widziałem, jest albo 1 albo nazwisko.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.