Prosze o pomoc z usunięciem '1' nad głowami zawodników Mały ze mnie amator patchowania więc zgłaszam się do specjalistów:D Bardzo prosze o pomoc i pilny kontakt. Z góry dziękuje:D
maciasssssss
Jan 17 2008, 22:01
maciasssssss
Jan 17 2008, 22:08
Prosze o pomoc z usunięciem '1' nad głowami zawodników Mały ze mnie amator patchowania więc zgłaszam się do specjalistów:D Bardzo prosze o pomoc i pilny kontakt. Z góry dziękuje:D
Musisz w meczu albo w treningu wziąć Player Settings później chyba A (zdaję się to co było w PES6 ale mogę się mylić) i później chyba sobie wybrać co ma wyświetlać.
EDIT:
A to do 6? No to mniej więcej tak jak napisałem.
maciasssssss
Jan 18 2008, 13:12
Przepraszam ale, tak już zrobiłem i nie widze efektów albo nie zrozumialem twojej rady i zrobiłem coś nie tak
Mam prośbe a mógłbys zrobić screeny jak to robisz bo mi nie wychodzi ?
Aaaa....i przypominam - jest to do Pes 6
Stepover
Jan 18 2008, 14:30
Ustawienia graczy są też podczas włączania meczu tak jak na screenie(Player Settings). Nie tylko podczas samego meczu czy trenigu. Sory za przeoczenie.
maciasssssss
Jan 18 2008, 16:10
Przepraszam ale chyba się nie zrozumieliśmy bo ja chcę usunąc ''1'' na głowami a nie ja zmieniać z ''Imion gracza'' na ''1'' Rozumiesz o co prosze. Dz
O ludzie ale tam można wyłączyć. Imiona graczy są u mnie w grze ustawione dlatego tak jest na screenie. A zresztą rób co chcesz. Ja nie chce dostać % za OFFTOP próbując pomóc komuś kto chyba sam nie wie o co mu chodzi. Nara
maciasssssss
Jan 18 2008, 16:28
DALEJ PROSZE O POMOC....
....BO JAK WIDAC PEWIEN '' Stepover '' CHYBA NIE ZROZUMIAŁ TEMATU I UDZIELAŁ ZBĘDNYCH RAD
PROSZE KOGOS O POMOC!
ZGRywus
Jan 18 2008, 16:35
Tego chyba nie można zmienić, bo nigdy takiej funkcji nie widziałem, jest albo 1 albo nazwisko.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.