Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Całkowite Spowolnienie
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
olivier
Ten problem jak dotąd ukazał się tylko raz a mianowicie gram sobie dzisiaj mecz aż tu nagle gra dostała całkowitego spowolnienia.Wyłączyłem gre do menu głównego i dalej było to spowolnienie,lecz gdy wyłączyłem gre i włączyłem ją spowrotem to już tego spowolnienia nie było.Wiecie czym to było spowodowane?Jeżeli tak to prosze o pomoc.
cypress.amaru
będe strzelał
włączyła się jakaś aktualizacja
ktoś zaczął coś sciągąć od ciebie jesli masz w sieci z kims kompa

nie wiem nie wiem
olivier
Być może,nie wiem,może ktoś inny miał z tym do czynienia?Bo teraz gra normalnie chodzi tylko wtedy zagrałem 5 meczów a na tym 6 gra dostała takiego spowolnienia,że szkoda mówić.Kompa nie mam z nikim w sieci.
Paput
Według mnie to była wina kompa dry.gif
Może zaduże zurzycie procesora czy coś.
PzDr rolleyes.gif
MakssPl
A może virus... ja miałem tak na nowym kompie... ciągle było połączenie z internetem i jeszcze pokazywało jakbym coś pobierał... wtedy pomógł tylko Format... ale u ciebie pewnie nie jest tak źle!
Orange_91
Cytat(olivier @ Jan 16 2008, 12:45:10) *
Ten problem jak dotąd ukazał się tylko raz a mianowicie gram sobie dzisiaj mecz aż tu nagle gra dostała całkowitego spowolnienia.Wyłączyłem gre do menu głównego i dalej było to spowolnienie,lecz gdy wyłączyłem gre i włączyłem ją spowrotem to już tego spowolnienia nie było.Wiecie czym to było spowodowane?Jeżeli tak to prosze o pomoc.

Może napisz jaki masz komp. Możliwe, że masz mało pamięci ram i przy dłuższej grze pamięć ci sie zapycha albo tak jak kolega wyżej napisał procesor jest obciążony. Ja miałem np taką sytuacje że kiedy grałem w PES z włączonym Firewallem to gra zwalniała i na czas gry musiałem go wyłączać.
olivier
Mój komp to:

Procesor:AMD Athlon X2 3800+
Pamięć RAM: 2GB 800mhz
Karta Graficzna: GeForce 7300GT 256mb/128bit

Pamięci chyba za mało nie mam,może rzeczywiscie jakieś przesilenie procka było.
Paput
Napewno to było przesilenie bo kompa masz BDB
Orange_91
Cytat(olivier @ Jan 16 2008, 17:26:48) *
Mój komp to:

Procesor:AMD Athlon X2 3800+
Pamięć RAM: 2GB 800mhz
Karta Graficzna: GeForce 7300GT 256mb/128bit

Pamięci chyba za mało nie mam,może rzeczywiscie jakieś przesilenie procka było.

Nie no komp jest w porządku. Jak będzie się tak dalej działo to możesz spróbować oczyścić komp ze śmieci, przeskanować w poszukiwaniu wirusów albo zdefragmentować dysk.
olivier
Przeskanowałem kopa i wirusów nie ma.
Stepover
Cytat(Orange_91 @ Jan 16 2008, 20:07:07) *
Nie no komp jest w porządku. Jak będzie się tak dalej działo to możesz spróbować oczyścić komp ze śmieci, przeskanować w poszukiwaniu wirusów albo zdefragmentować dysk.

Jeżeli to coś pomoże (bardzo możliwe) to zrób wszystko co napisał kolega.
szołpas
Cytat(Stepover @ Jan 16 2008, 22:28:05) *
Jeżeli to coś pomoże (bardzo możliwe) to zrób wszystko co napisał kolega.

no zajebiscie mu pomogłeśblink.gif ... tak jakby nie widzial tego posta :/
sory ale musialem zareagować na tego posta bo to zwyczajne nabijanie
... sory za ot ;P
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.