Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Patch Pl Do Pes 2008
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
karwocha
http://www.gram.pl/pliki_szczegoly.asp?id=1686
prosze o to patch z polską wersją pes
niestety zajmuje tylko 10 mb wiec to sam tekst unsure.gif
MakssPl
Ściągnąłem i uczucia mieszane....
Galeria nie przetłumaczona!

Jakieś gówienka przy scoreboardzie!

Brak niektórych ikonek:
Koziou
Szczerze? To jest kpina...pare miesiecy po premierze PESa dostajemy "spolszczenie" i to jeszcze takiej jakosci. Ja tam w sumie nie potrzebuje bo ten angielski w grze nie jest az tak bardzo skomplikowany... no ale... Komentarz by sie przydal, to bylby smaczek, niekoniecznie pan Kołtoń ale Borek moglby byc
JuveR
No to rzeczywiście napracowali się panowie. Miałem nadzieję, że przez te 3 miesiące gra będzie spolszczona w 100%, razem z komentarzem. A tak, sam tekst to żadna różnica, bo chyba każdy podstawy angielskiego opanował dry.gif
MakssPl
Ludzie ściągnijcie sobie OE PATCHa! to jest dopiero wypaS!! Świetna sprawa.. na moim xFire mam już kilka screenów!
Hojrak Red Devil
Cytat(mexx @ Jan 16 2008, 09:37:12) *
Ściągnąłem i uczucia mieszane....
Galeria nie przetłumaczona!

Jakieś gówienka przy scoreboardzie!

Brak niektórych ikonek:

Dziwne u mnie jest wszystko ładnie przetłumaczone
Arti804
umnie znowu po zainstalowaniu patcha jak wchodze w ustawienia grafiki itp to wyskakuje mi ze ze moj komp nie spelnia wymogow itp ble ble...a wczesniej mialem wszystko na maxa a teraz nie moge nic zmienic;/ moj komp to

grafika-8800GT
cpu-AMD 6000
ram-4*1024MB

cos kszani ten patch ...;/ bezsens...;/
.:CR7:.
wg. mnie to co oni zrobili to obraża graczy PES-a. W pale się nie mieści żeby czekać kilka miesięcy na 10MB spolszczenia, które i tak nie jest idealne. To jest kpina. Napiszmy jakiś oficjalny list od cd-project.
MakssPl
Ja tam po nich tak nie będę jechał... PES wciągnął mnie tak jak niedawno 6.... teraz można już wyszukiwać graczy z Polski... i jazda online jest!
Flisak
Ja sobie zainstalowałem ten patch polonizujący i jak na razie(a patrzyłem z 5 min) nic nie narzekam. Mexx, ty chyba masz pirata, albo coś takiego, bo u mnie w galerii jest wszystko gites
MakssPl
Sorrry.... mam wersje z ultimy.pl miałem tą grę jako jeden z pierwszych na tym forum... także daj spokój... Zresztą nie pisałbym o grze online... jak coś to podaj nick i się umówmy!
Marcin28J
mexx czy oe patch z pro-evo tnie sie tak jak na filmiku na proevo??
JuveR
Cytat(mexx @ Jan 17 2008, 10:09:01) *
Sorrry.... mam wersje z ultimy.pl miałem tą grę jako jeden z pierwszych na tym forum... także daj spokój... Zresztą nie pisałbym o grze online... jak coś to podaj nick i się umówmy!

Ja również mam grę z ultimy i również mam galerię nieprzetłumaczoną
karolinho
Cytat(Marcin28J @ Jan 17 2008, 17:11:25) *

Ta jasne (znaczy żart) laugh.gif .Pozatym czy to tak ładnie reklamować inne strony.No chyba że są zaprzyjaźnione dry.gif
MakssPl
Cytat(Marcin28J @ Jan 17 2008, 17:11:25) *

Zdecydowanie nie!
Poza tym Filmik naprawdę super! Polecam xD
Jacmen
Jak dla mnie patch super ale filmik mógł być zrobiony a niższych wymaganiach bo się ciął strasznie wink.gif
Marcin28J
Mexx możesz mi opisaćjak się to instaluje robie tak jak jest napisane tam wszędzie kitserver cos nie dziala,plis odpisz pozdro

Dzięki z góry smile.gifsmile.gif
MakssPl
Tak jak wszystko inne....
Do cv_0 itp. to importujesz GGSem (masz tutorial w paczce) A jak kitservera wgrasz do folderu z gra... to uruchamiasz setup i install... taka filozofia!
Marcin28J
Dzięks spoko tylko że jak to wszystko zrobie to gra mi sie nie wlacza sad.gif
grzesssj
Witam sorry ze pisze o tym w tym temacie ale nie moglem znalesc takiego jakiego potrzebuje ;p
Mam pytanie Czy mozliwe jest Patchowanie lub wgrywania OP na konsoli Xbox 360?? w pes2008
???z gory dzieki za odpowiedz .Pozdrawiam
Marcin28J
mexx dzieki za rade jest wszystko ok tylko gdzie wgrac option file?
MakssPl
Do folderu Save:
Marcin28J
Dzięki wszystko jest ok!! smile.gif

Mexx wiem że jesteś dośwaidczony i mam do ciebie pytanka o ten patch czy wiesz jak to zrobić:

1.Czy da się radę zmienic bo Jacek Banaszyński jest czasami w stroju bramkarza hjk helsinki a powinien być w stroju Jagi B-stok. (Większość bramkarzy z other a i b tak ma sad.gif )
2.czy mozna zmienic barwy klubowe?
3.czy mozna zrobic ze samemu sie wybiera drużyny w ml do d2 i d1???

dzieki z góry, i sorka za tyle pytan
MakssPl
Nie jestem patchmakerem, lecz tylko użytkownikiem... xD
Poczekaj na odpowiedz kogoś z grupy patchmakerów lub bardziej obeznanych ludzi ode mnie! xD
qwerte
Cytat(Marcin28J @ Jan 19 2008, 17:44:03) *
Dzięki wszystko jest ok!! smile.gif

Mexx wiem że jesteś dośwaidczony i mam do ciebie pytanka o ten patch czy wiesz jak to zrobić:

1.Czy da się radę zmienic bo Jacek Banaszyński jest czasami w stroju bramkarza hjk helsinki a powinien być w stroju Jagi B-stok. (Większość bramkarzy z other a i b tak ma sad.gif )
2.czy mozna zmienic barwy klubowe?
3.czy mozna zrobic ze samemu sie wybiera drużyny w ml do d2 i d1???

dzieki z góry, i sorka za tyle pytan

3.Tak
Wybierz to co jest zaznaczone
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.