Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowe Twarze
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Face Edit
Barley
Witam. Jest to mój pierwszy post na tym forum. Szukałem już wcześniej po wielu tematach ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Jeżeli odpowiedź już jest gdzieś na forum to proszę o linka i przepraszam za swoje niedopatrzenie.

Chodzi konkretnie o to, że chciałem wgrać twarz Artura Boruca. Jak wiadomo jego twarzy, tj. numeru (np. faces_2312) nie ma w pliku cv_0.img. Plik bin z twarzą Boruca wgrałem 'za' twarz rezerwowego gracza USA - Keller'a (faces_2312). Wszystko byłoby dobrze gdyby nie to, że nie potrafię "transferować" piłkarzy między krajami. Chciałbym Kellera - z twarzą Boruca 'przesunąć' do reprezentacji Polski. Nie wiem jak to zrobić. Istnieją do tego jakieś programy. Jak mam rozwiązać ten problem. Jak wyglądało to u Was.
Pozdrawiam i liczę na konkretne i wyczerpujące odpowiedzi.
JuveR
Też mam taki problem :/ Chciałbym dodać twarz Nocerino... No i właśnie... Jak !? Przykładowo dodam twarz Nocerino za Buffona, i co dalej? Buffon bedzie miał twarz Nocerino, ale jak teraz tą twarz ustawić samemu Nocerino? mad.gif Mam nadzieję że Juce tylko żartował z tym że nie będzie faceservera. Jeśli nie to porażka... dry.gif
pablitos21
tez mam taki problem pomozcie
Mortin
potrzebujecie programu pes-argeditor2008
osobiscie taki posiadam i bede na tyle uprzejmy, ze nawet dam wam link do niego
http://www.sendspace.com/file/c89tah
pozdro
P.S. swoja droga juz jeden taki temat zalozylem i dostalem odpowiedz, wiec czasem przejrzyjcie dokladniej forum
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.