Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wielki Problem
board.issonline.pl > Issonline.pl > Strona oraz Forum
lukaszek239
Mam taki problem otóż nie działają mi te przyciski na forum. Gdy klikam na nie nic się nie dzieje i nic nie wyskakuje np.wpisz link.

Nie działa mi również ten przycisk. Gdy kliknę również nic mi się wyświetla.

Używam Mozilli Firefox.

Proszę o pomoc!
Stepover
Mozilla to shit. Polecam Avant Browser. Problem powinien zniknąć. Swoją drogą skoro nie możesz użyć tych przycisków to jak wstawiłeś obrazek? hehe. Ale poważnie wypróbuj Avant Browser.
Orange_91
Cytat(Stepover @ Jan 11 2008, 18:32:47) *
Mozilla to shit. Polecam Avant Browser. Problem powinien zniknąć. Swoją drogą skoro nie możesz użyć tych przycisków to jak wstawiłeś obrazek? hehe. Ale poważnie wypróbuj Avant Browser.

Mozilla wraz z Opera to najlepsze przeglądarki. A ten cały avant browser to z tego co znalazłem na necie dodaje tylko jakieś bajery typu otwieranie w oknach i tyle poza tym to nakładka na IE biggrin.gif a bardzie dziurawej przeglądarki to nie ma. Więc raczej ten Avant browser koledze nie pomoże.
Stepover
Bo to jest nakładka na IE. Tak pewnie tylko Avant Browser sam się nie wyłącza (Mozilla) i da się na nim logować raczej yyy... wszędzie? Kiedyś jak miałem Opere to siostra chciała zalogować się na fotce i się nie zalogowała. Oczywiście to nie jest jednorazowy przypadek.

PS nie wytłumacze Ci czym się różni Avant od IE i w ogóle... poczytaj gdzieś albo wypróbuj.
lukaszek239
Kiedyś działały te przyciski na Mozilli a teraz tylko czasami. Ostatnio działały one 2 tyg. temu. Nie wiem co robić dla mnie IE to szajs wielki wole Mozille. Hm.... nikt nie ma takiego problemu i nie wie jak go rozwiązać?
perONE
a reinstall mozilli nie pomogl?
Stepover
Ludzie... Avant Browser to chyba nie IE co? Jak Ci tak pasuje ta Mozilla Firefox to ściągnij albo nowszą albo starszą wersje.
Orange_91
Cytat(Stepover @ Jan 11 2008, 21:04:31) *
Ludzie... Avant Browser to chyba nie IE co?

http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=401&t=67
Faktycznie nakładka na IE to nie to samo co IE.
A co do tematu to najlepiej zrób reinstall Mozilli.
Stepover
znawca z wioski. Sobie urzywaj tego Firefoxa shitu
perONE
Cytat(Stepover @ Jan 12 2008, 16:54:33) *
znawca z wioski. Sobie urzywaj tego Firefoxa shitu

ph34r.gif dry.gif blink.gif to chyba nie Twoja sprawa czego on bedzie uzywal. wyriazil swoja opinie w sposob normalny a ty od razu z irytacja.
sorry za OT.
Stepover
Twoje posty do mnie pozostawie bez komentarza. Ty zawsze piszesz (do mnie) "bez" irytacji.

"Faktycznie nakładka na IE to nie to samo co IE." masz wytłuściłem, żebyś dokładnie przeczytał jak on napisał "normalnie".
barman_2000
Sorry za OT, ale możesz mi powiedzieć co Ci w tym zdaniu przeszkadza bo ono jest normalnie napisane
Stepover
O tu to się wykazałeś inteligencją... wiesz co to jest sens? Bo chodzi mi o "normalny" sens zdania.'

Zresztą... nieważne. Nie mam zamiaru z wami dyskutować.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.