Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Of Koziolka
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
yapi yapo
Mam takie pytanie:) Czy mógłby ktoś uaktualnic OF koziolka? Chodzi mi o składy bo ten OF jest świetny wink.gifWłaśnie nie wiem co sie dzieje z Koziolkiem bo wogole sie nie odzywa;/Ja jak coś wrzucę go na jakąś stronkę.Transfery już sa nieaktualne;/

pzdr
Stepover
No wiesz przecież możesz łatwo sam przeprowadzić transfery. Na przykład załączyć jakąłś stronkę z transferami, odpalić PES Editor i działać!
yapi yapo
No tak wiem Stepover tylko tez chciałbym żeby były statystyki poprawione zawodników.A do tego potrzeba kogoś kto sie na tym zna.
Stepover
No wiesz dawaj wedle uznania. Ja kiedyś ściągnąłem taki OF, że się aż uśmiałem tongue.gif Fred miał atak 92 i celność 93 czy jakoś tak.
yapi yapo
Kurcze może transfery bym sobie zrobił ale gorzej ze statystykami;/
Orange_91
Cytat(yapi yapo @ Jan 13 2008, 18:09:39) *
Kurcze może transfery bym sobie zrobił ale gorzej ze statystykami;/

Jeśli posiadasz FMa to z niego możesz przeliczać statystki dla graczy.
yapi yapo
Właśnie nie gram w FM;/
koziolek
yapi yapo będzie uaktualnienie ofa tylko jak skończy się okienko
IronTiga
Również czekam na uptade smile.gif

Pozdro wink.gif
Bulwion
a ma ktos moze na kompie face i hair ktore wydal koziolek??jak ktos ma to moze wrzuci znow na ff albo gdzies indziej oprocz rapidshare.PLEASE
Bulwion
ponawiam prosbe ;P napewno ktos ma face i hair koziolka.PLEASE wrzuc to ktos na ff tongue.gif
yapi yapo
Juz wrzucam;)

NO NARESZCIE KOZIOLEK:) Kurcze czekam z niecierpliwością na OF'a jak i na Ciebie;) Juz sie zaczynałem martwic bo nic sie nie odzywałeśwink.gif

A czy Koziolek mógłbyś dołączyć Twojego bootpacka do Twojego OF'a?

Załączam Face;)a Hair już na czasie czyli do 2 dni:)

FACE

A oto i Hair;) pzdr

HAIR

Bulwion
Wielkie dzieki yapi yapo biggrin.gif
yapi yapo
Koziolek a dalo by rade dorzucic do tego OF-a nie zastepujac zadnej z druzyn;) ekipa Orlando Pirates?
Orange_91
Cytat(yapi yapo @ Jan 24 2008, 20:58:02) *
Koziolek a dalo by rade dorzucic do tego OF-a nie zastepujac zadnej z druzyn;) ekipa Orlando Pirates?

W PESie nie ma możliwości dodania drużyny, można co najwyżej zastąpić za inną.
yapi yapo
Okienko zbliża sie ku końcowi wiec zapytam tak:P za ile około można sie spodziewać OF'a?'_
koziolek
yapi yapo większośc transferów zrobiona, w przyszłym tygodniu na pewno wrzucę. Zamiast Togo dałem Egipt, jeszcze planuje wyrzucić BOT i Zagłebie tylko nie wiem jeszcze co za nie dam
E 9
Cytat(koziolek @ Feb 1 2008, 21:33:45) *
yapi yapo większośc transferów zrobiona, w przyszłym tygodniu na pewno wrzucę. Zamiast Togo dałem Egipt, jeszcze planuje wyrzucić BOT i Zagłebie tylko nie wiem jeszcze co za nie dam

Możesz dać screeny z Egiptem?? Bo z tego co wiem nie da się reprezentacji za pomocą samych edytorów OF'ów dodawać....wink.gif

Czekam na screeny ;]
koziolek
Dla kogo się nie da dlatego się nie da
tutaj parę fotek
http://koziolek23.fotosik.pl/albumy/362644.html
aha, w edytorze nie są koszulki togo bo mi się nie chce zmienić ale w meczu są normalne egiptu
Orange_91
Cytat(koziolek @ Feb 2 2008, 00:34:37) *
Dla kogo się nie da dlatego się nie da
tutaj parę fotek
http://koziolek23.fotosik.pl/albumy/362644.html
aha, w edytorze nie są koszulki togo bo mi się nie chce zmienić ale w meczu są normalne egiptu

No tak ale tego nie robisz w samym ofie. Koszulki dodajesz przez KS a flagę Egiptu przez 0_text.
yapi yapo
To spoko koziolek;)A co Ty na to by zamiast jednej z tych ekip bylo Orlando Pirates:P?A wrzucisz tez Hair i Face do nowego OF'a prawda;)?
E 9
No własnie o to mi chodziło, że nie można flagi zmienic...wink.gif A wlasnie w ktorym pliku w 0_text sie to podmienia...bo bym sobie zrobił cos podobnego rolleyes.gif

pzdR wink.gif
KSG1946
E9 o ile sie nie myle flagi zamieniasz w 00535 i 00536 a nazwy to już jakoś w pes6.exe trzeba zrobić jakimś edytorem
Orange_91
Cytat(KSG1946 @ Feb 2 2008, 12:51:36) *
E9 o ile sie nie myle flagi zamieniasz w 00535 i 00536 a nazwy to już jakoś w pes6.exe trzeba zrobić jakimś edytorem

Flagi są pod tymi plikami a nazwy się zmienia za pomocą PES 6 exe editor.
yapi yapo
Koziolek i co?Masz już jakieś plany odnośnie tych 2 drużyn za BOT i Zagłębie?
mack
W oczekiwaniu na te wszystkie OF'y naszych patchamaker'ow widzieliscie juz moze jakis aktualny OF ze styczniowymi transferami? rolleyes.gif
koziolek
No właśnie nie bardzo yapi yapo. Może ma ktoś jakiś ciekawy pomysł smile.gif. Kurcze a na dodatek teraz wkręciłem się w pes 2008
yapi yapo
Hmmm no ja bym był za Orlando Pirates:P z Mokoena;) A drugi zespól to bym dał np.Dundee United z naszymy dwoma goalkeeper'ami:P
Dziadzia
Witam,jestem na tym forum nowy,ale sledze rozne tematy na tym forum od ponad roku biggrin.gif.

Jesli koziołku interesuje cie zdanie nowego wink.gif,to mozna było by zrobic np : Hibernian i QPR smile.gif,to jest tylko moje zdanie tongue.gif,bo lubie te kluby,ale to ty decydujesz.Ogółem zapowiada sie bardzo ciekawy of.

Ps: Witam jeszcze raz wszystkich użytkowników.
yapi yapo
Cytat(Dziadzia @ Feb 5 2008, 13:23:54) *
Witam,jestem na tym forum nowy,ale sledze rozne tematy na tym forum od ponad roku biggrin.gif.

Jesli koziołku interesuje cie zdanie nowego wink.gif,to mozna było by zrobic np : Hibernian i QPR smile.gif,to jest tylko moje zdanie tongue.gif,bo lubie te kluby,ale to ty decydujesz.Ogółem zapowiada sie bardzo ciekawy of.

Ps: Witam jeszcze raz wszystkich użytkowników.

To jest najlepszy OF jaki jest!!;)
koziolek
Yapi yapo orlando pirates odpada bo ciężko będzie zrobić. A co powiecie na Al-Ahly, jedna z najlepszych drużyn Afryki (chyba udzielił mi się puchar narodów smile.gif )? Dundee dobry pomysł , wysoko są w lidze, przesądzona jest też już sprawa AZ bo na ich miejsce zrobie SC Heerenveen. Najpierw po pracuje nad tymi drużynami ci są a później będziemy się martwić, no ale dalej czekam na propozycje.
yapi yapo
A czy moglbys zrobic samego Lebohang Mokoene z Orlando:P?Sadze za Al-Ahly mogloby byc;)Dobre:)A statystyki tez ulepszasz prawda? I kiedy tak mniej wieciej moze wyjsc OF?

I mam jeszcze pytanko;)Czy moglbys zrobic sklad reprezentacji Polski tek mlodziezowej taka jak grala w MŚ do lat 21?Zeby byl Krychowiak,Starosta,Danch itd;)
Dziadzia
O,yapi yapo dał dobry pomysl z młodzieżówką biggrin.gif,moze tez byc Al-Ahly:P.No i prosiłbym o ten Hibernian jakby klopotu nie bylo ze zrobieniem oczywiscie.

Ile wogole planujesz zrobic nowych zespołów ?.
yapi yapo
Uwzglednijcie transfer Mwaruwari'ego do Manchester'u City:P
koziolek
Młodzieżówkę poprawie smile.gif. Wszystkie ligi już zrobione zostały tylko zespoły z other A itd. Mokoena zrobiony, zastanawiam się nad tymi nowymi drużynami. Tak ze wszystkim powinienem się wyrobić do niedzieli smile.gif.
yapi yapo
Wielkie dzięki koziolek biggrin.gif Dla mnie jesteś najlepszym OF'makerem;)Czekam z niecierpliwościąsmile.gif A czy wrzucisz tez hair i face?
koziolek
face&hair będzie smile.gif, no i exe i plik z flagami do żeby mieć ten egipt
IronTiga
A planujesz do tego jakiś Bootpack?
Fajnie by było, taki Patch by Koziolek:
-OF
-Face
-Hair
-Boots
-PES6.exe

Mówie Ci jak zapodasz jeszcze bootpacka to to będzie jeden z lepszych patchy do PESa6. Życze Ci powodzenia i oczywiscie przetestuje OF-a, choć nie jestem pewien że zostane przy nim, ale mysle że bootpack by mnie bardziej do niego przekonał wink.gif

Pozdro wink.gif
koziolek
No więc tak smile.gif:
Wyleciało zagłebie i BOT a za nie zrobiłem Heerenveen i wybór padł na Dynamo Zagrzeb,
Wyleciało też RPA a za nie jest Gwinea,
Wszystkie transfery zrobione, przejrzę jeszcze reprezentacje a później w edit mode jak to wygląda wszystko jak dobrze pójdzie to jutro będzie of.
Zastanawiam się jeszcze nad wyrzuceniem AZ i zrobić Al-Ahly ale to się jeszcze zobaczy smile.gif.
Jak macie jakieś propozycje to piszcie smile.gif
yapi yapo
Hmm ja chyba już mam wszystko tongue.gif Tylko jakby sie dało jeszcze Roberto Baggio zrobićtongue.gif to byłoby fajnie a jeśli nie to sobie go sam zrobię;)pzdr
jagielloniab
Cytat(koziolek @ Feb 9 2008, 04:59:19) *
Jak macie jakieś propozycje to piszcie smile.gif

Classic Poland 1974-1982
Jest w tym OFie pod Poland (jedno nazwisko jest błędnie wpisane, chyba Maszyk jest tam zamiast Maszczyk):
http://files.filefront.com/classicpoland74...;/fileinfo.html
yapi yapo
Koziolek kiedy dasz tego OF'a:P?
koziolek
Yapi yapo dziś wrzucę tylko jeszcze troszkę pogrzebie w nim. Face&hair zaraz będę wrzucał tylko ściągną mi się filmy wink.gif. Może być rapidshare???
yapi yapo
A nie lepiej na filefronta?Jesli by Ci to nie sprawialo problemu to bym prosil na filefronta;)
koziolek
OK będzie file front. Face zajmuje jakieś 140 mega a hair 60.
yapi yapo
Ok spoko czekam wiec jak wrzucisz;)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.