Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wgrywanie Obuwia Dla Piłkarzy
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
zylynho
Witam wszystkich serdecznie

Na wstępie poinformuję Was, iż gram w PESa 6. Posiadam zainstalowanego kitservera, wgrałem już nawet kilka twarzy, stadionów i strojów. Wydawałoby się, że wszystko jest wporządku ...tymczasem nie. Schody zaczęły się, gdy chciałem wgrać obuwie. Ściągnąłem dużą paczkę zawierającą mnóstwo rodzajów butów piłkarskich, marzenie.. Natychmiast wrzuciłem je do folderu 'boots' i włączyłem grę. Oczywiście żaden piłkarz nowego obuwia nie miał(podkreślam, że paczka zawierała gotowy plik tekstowy 'map'!!).

Próbowałem już różnych rzeczy. Np. edytować po swojemu 'map.txt':

446,"nike.png" #C.Ronaldo

Plik z obuwiem nazywał się 'nike', zresztą nie trudno się domyślić smile.gif

I teraz pytam się Was, czy ja coś robię źle, że nie działają te buty? Czy w czym innym(głębiej) leży problem? Bardzo proszę o wszelkiego rodzaju wskazówki..
11A
mam propozycje dla ciebie
sciagnij sobie Player GDB Manager 1.7 program od razu robi gotowego mapa wchodzisz w niego i wybierasz buty(link http://download.issonline.pl/index.php?act...gory&id=228 )
instalujac go wybierz tam gdzie masz zainstalowanego pesa(inaczej mowiac tam gdzie kopiowales ks)
takie cos

sorry za jakosc zdjecia

pozdraiwm
Jacmen
Polecam gorąco ten program jest super wybierasz sobie zawodnika i przez 5 sekund dodajesz nowe obuwie, twarze, stadiony, piłki. Naprawdę warto wink.gif
zylynho
Nie bardzo wiem, jak mam to zainstalować, przepraszam bardzo.. Gdy wyskoczy mi okienko, poprostu zatwierdzić OK i czekać? Bo to nie przynosi niestety efektu:/
perONE
alek fajna fotka laugh.gif nie lepiej bylo zrobic skrina?
co do butow to rowniez polecam GDB menager. nie masz sily bawic sie w kopiowanie i wklejanie do map'ow? ten program jest dla ciebie!!
zylynho
Wiecie co, ja naprawdę mam problem..

Zainstalowałem GDB Managera. I działa poprawnie, mogę śmiało wgrywać twarze, piłki.. Ale buty, te nieszczęsne buty.. Wgrywam danemu piłkarzowi, zapisuję. Potem otwieram PES'a ---> Edycja ---> Znajduję danego piłkarza. Biorę wygląd, patrzę i... i nie ma przypisanych mu korków.. Cóż ja takiego robię źle?
Jacmen
W edit może nie być sprawdź w czasie meczu wink.gif
zylynho
Problem w tym, że w meczu również dany piłkarz przypisanego mu obuwia nie ma..
zylynho
Przepraszam najmocniej za śmiałość, ale nadal nie otrzymałem tak naprawdę odpowiedzi co jest nie tak. Czy naprawdę nikt nie mial takiego kłopotu, czy ja jestem pierwszy? 

Pytam, cóż ja takiego robię źle, że te szatańskie buty nie chcą działać? Dziwne, że wszystko inne działa.. Jeszcze jakbym ja miał piracką grę, ale inny 
przekręt ...tymczasem nie.

Czy naprawdę nie da się nic zrobić, ażeby obuwie działało? Bardzo proszę o pomoc, mogę się w jakiś sposób odwdzięczyć
olek11
Ja mam inny problem, chce wgrać butki, edytowalem juz wiele razy map.txt po swojemu, nie działało sciagnalem GDB i gdy mam wprowadzic katalogi z plikami, ładuje się, a gdy się włącza wyskakuje mi napis FILE SIZE IS INCORRECT, programik sie wlacza ale nie ma w nim zadnego zawodnika CO JEST?
olek11
Mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak ustawić PDM żeby odczytywal nazwiska piłkarzy? najlepiej ze screenem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.