Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem
board.issonline.pl > Issonline.pl > Strona oraz Forum
KSG1946
Nie wiem czy wszyscy tak mają ale ja od pewnego czasu mam coś takiego: na stronie głównej gdy najadę myszką na jakiś dział, np. Kits Edit, Stadium Edit, cała "kratka, w której jest link podświetla się na biało, a gdy najadę na link kursor zmienia się na taki jak gdyby był to zwykły tekst. I problem w tym, że gdy chcę otworzyć dział w nowym oknie nie mogę tego zrobić bo pokazuje mi się tak jak na zwykłym tekście... Jak kliknę lewym to jest normalnie. Nie przeszkadza to aż tak bardzo ale ja mam bardzo słaby internet i muszę trochę poczekać żeby strona się załadowała, więc muszę żeby wejść w kilka działów muszę to robić jeszcze dłużej... Da się coś z tym zrobić?
Stepover
Spróbuj przeinstalować przeglądarkę, a jeśli korzystasz z IE to załatw sobie Avant Browser.
KSG1946
Spróbuję tak zrobić... Ale teraz zauważyłem, że jest tak tylko wtedy gdy jestem zalogowany...
perONE
sorki ze tu pisze ale mam problem ze strona główna. mianowicie niewiem czy tylko ja czy all ale wyglada to tak:

i tam nizej to samo. Da sie cos z tym zrobic??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.