Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Scoreboards
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Problemy z edycją
mati_910
Witam. No więc mam nastepujacy problem. Gram sobie na patchu Remake 0.7 i wszystko ladnie, pieknie tylko scoreboardy nie sa do konca takie jak bys powinny, mianowicie widac w lewym gornym rogu scoreboard i po prawej logo telewizji ale loga druzyn jakimi danej chwili gram oraz wynik meczu wyswietlane są obok scoreboardu.. Dokladnie na prawo od niego. Czy wie ktoś co mam na to poradzic ?
Koziou
Witam,
mialem zalozyc podobny temat ale mnie uprzedziles. Niesteyt nie znam rozwiazania na twoj problem ale mozna ktos zna sposob na moj problem, mianowicie:
Zamiast takich pieknych scoreboardow zywcem wyciagnietych z EPL http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=16936
mam cos takiego :/

Oczywiscie wgrane ASFem 3.7, miejsce na pliki powiekszone automatycznie, rozdzielczosc ekranu 1024x768 w 4:3, patch 1.2
Moze ktos wie jak zrobic aby bylo ok? Pozdro
mati_910
Cytat(Koziou @ Jan 9 2008, 16:03:27) *
Witam,
mialem zalozyc podobny temat ale mnie uprzedziles. Niesteyt nie znam rozwiazania na twoj problem ale mozna ktos zna sposob na moj problem, mianowicie:
Zamiast takich pieknych scoreboardow zywcem wyciagnietych z EPL http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=16936
mam cos takiego :/

Oczywiscie wgrane ASFem 3.7, miejsce na pliki powiekszone automatycznie, rozdzielczosc ekranu 1024x768 w 4:3, patch 1.2
Moze ktos wie jak zrobic aby bylo ok? Pozdro

Mialem podobny problem. cały ból tkwi w niepodmienionych plikach rv_e. Pomimo ze w AFS Eplorer wyglada to na podmienione .
trzeba wlaczyc plik rv_e.img prze GGS i recznie podmienic obrazki w bodajze pliku 105.bn wink.gif Pzdr.
Koziou
Cytat(mati_910 @ Jan 9 2008, 20:52:16) *
Mialem podobny problem. cały ból tkwi w niepodmienionych plikach rv_e. Pomimo ze w AFS Eplorer wyglada to na podmienione .
trzeba wlaczyc plik rv_e.img prze GGS i recznie podmienic obrazki w bodajze pliku 105.bn wink.gif Pzdr.

No wszystko fajnie, fakt ze tak jest tylko jak w GGS dodac wiecej slotow bo sa tylko 2 sloty na podmienianie obrazkow a w tych scoreboardach jest az 5?...albo wiesz co jak masz te scoreboardy to przeslij mi swoje pliki wyciagniete z rv_e i to sa 50 i 104! Na [email protected]
mati_910
Cytat(Koziou @ Jan 9 2008, 21:38:22) *
No wszystko fajnie, fakt ze tak jest tylko jak w GGS dodac wiecej slotow bo sa tylko 2 sloty na podmienianie obrazkow a w tych scoreboardach jest az 5?...albo wiesz co jak masz te scoreboardy to przeslij mi swoje pliki wyciagniete z rv_e i to sa 50 i 104! Na [email protected]

Wyslalem Ci biggrin.gif
Teraz ja mam do Ciebie prosbe biggrin.gif Wyslij mi swoj plik .exe PES2008 bo byc moze w tym tkwi problem.. prosze smile.gif
zyga
On chce crackaaa xDDDD
mati_910
Cytat(zyga @ Jan 12 2008, 00:49:06) *
On chce crackaaa xDDDD

Cracka do orginalnej gry ? o_O Jak nie znasz sytuacji to nie pisz.. poprostu szukam przyczyny.
mati_910
Juz sobie poradziłem...

Temat do zamknięcia!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.