Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits by Pompey
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Pompey
bede zamieszczal tu swoje kitsy prosze o ocene (tylko nie sorowa  tongue.gif ) i pisac czego brakuje lub co jest zle zrobjone

a oto moj 1 kit:

ps. narazie nie ma w nim szyc ale przy nastepnym lub edycji tego postaram sie zrobic
zyga
1. Zrobione, a nie 'zrobjone'
2. Kits bardzo biedny, staraj sie dawac jakies wzorki. Uzywaj pen toola (jesli robisz w Photoshopie). No i wiecej zycia, ten stroj jakis kolor ma nie tegez...
kostek
Otworzyłeś template, wkleiłeś dwa loga, naniosłeś beznadziejny kolor, zapisałeś, zamknąłeś PS, wkleiłeś na forum.
Cały ten cykl + znalezienie logosów zajęło Ci na oko... od 5 do 7 minut.

Nie lepiej nieco więcej czasu poświęcić by potem otrzymać choć przyzwoity efekt?

pozdrawiam,
kostek.
perONE
nic specjalnego jak na poczatek. posiedz troche dluzej niz 10min i wtedy dopiero opkaz pracke.
11A
praca nie do oceny bo to co zrobiles to kazdy moze zrobic kto ma jakis program do edycji(painta do tego nie wliczam biggrin.gif )
slabe loga i kolor/nic wiecej tu nie ma
popatrz sobie na kitsy innych (tylko nie kopiuj i nie zamieszczaj tu tongue.gif )

pozdrawiam
Jacmen
Kits cienki, sprobuj przy nim trochę posiedzieć, a nie pokazać prace którą można zrobić w 5 minut.
Pompey
postaram sie robie teraz stroj portsmouth nie wiem kiedy go wstawie

Edit://
To następnym razem napisz posta jak już go zrobisz.
Orange_91
Cytat(Pompey @ Jan 8 2008, 15:40:41) *
postaram sie robie teraz stroj portsmouth nie wiem kiedy go wstawie

My możemy poczekać byle kits był jak najlepszy wink.gif . Bo twoja ostatnia praca to zwykła pięciominutówka.
Pompey
ludzie tak troche zbaczajac z tematu
moze ktos mi powiedziec dlaczego jak wybieram line tool (w photoshopie oczywiscie) to jak zaczynam linie rysowac to z glupia szczalka mi sie rysuje i przez to nie moge wlasnie zrobic wzorow ani szyc mellow.gif
Raffels
Prosiłbym wszystkich patchmakerów o nazywanie tematów - Dziedzina by nick - gdyż dochodzi do sytuacji, gdzie jest po kilka tematów moje kitsy, moje twarze itp. Nie odpowiadać na tego posta tylko przyjąć go do wiadomości.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.